[]

alt komşunun osuruk sesleri

Arkadaş bu nedir ya. Tuvalete girdiğim zaman panayır var resmen.

Hatta tuvaleti geçtim 1-2 saat önce odamda ders çalışıyordum yemin ederim odamdan duydum ya.(odamla tuvalet arası 3.5 metre falan) Gittim her iki tuvaletin ızgaralarını kapattım. Ama yine de fayda etmiyor. Bunlar taşınalı 3 ay oldu zaten. 3 aydır böyle. Eskiden böyle bir durum hiç yoktu. Bunlar ne yaptı tuvaletin duvarını mı yıktılar ne yaptılarsa artık olduğu gibi bizde osuruk sesleri.

Bana bir tavsiye verin. Ne yapayım bu sesi duymamak için ?

 
beyefendi ders çalışamıyoruz biraz götünüze mukayyet olun diyemezsin

o yüzden en iyisi rush hour da kulaklıkla müzik dinlemek.
  • eksimeksi  (06.01.16 11:47:23) 
urun.gittigidiyor.com

şaka bir yana bu konuda yapabilceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. tuvalet penceresini kapalı tutabilir, sifon içerisine ernet tarzında kokulu şeyler atabilirsin.

Ses konusunda ise, halıflex veya parke tarzı şeyler büyük ölçüde ses yalıtımı sağlar.
  • janavarorion  (06.01.16 11:48:27) 
lan o değil, senin evine misafir falan gelse o sıkıntı. yatılı misafirin olsa yandın, gel de idare et durumu.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (06.01.16 11:51:22) 
her osuruk sesi geldiğinde şu müziği yüksek sesle aç. her osuruktan sonra açıldığı için bir yerden sonra durumu anlayıp daha mukayyet olacaklardır.

www.youtube.com
  • lesmiserables  (06.01.16 11:54:37 ~ 11:54:42) 
Hmm ben olsam bi tane 2+1 ses sistemi alıp tuvaletin ızgarasının olduğu yere bağlardım...aynı şarkı çalacak şekilde mp3 player ı ayarlardım.
şarkı da bu olabilir
www.youtube.com

arkadaş ne güldüm ya :D
  • seindfeld  (06.01.16 12:31:35) 
bu kadar hassas olmamayı öğren derim, evinde yapmayacak da nerede yapacak, o kadar rahatsız ol bi zahmet.


  • devilred  (06.01.16 12:35:35) 
@devilred zaten ben yapmasın demedim ki. Ben duymamak için neler yapabilirim dedim.


  • lathspell  (06.01.16 12:38:14) 
kapısının önüne mesaj niteliğinde mantar tıpa bırak. anlar kesin yapmaz bir daha :D


  • ermoo  (06.01.16 12:43:06) 
bizim komşular osuruk sesimi duymasın diye bütün evi yalıttım. gönlümce osuruyorum. tuvaletten çok ses gelio gak guk diyebilirsin belki kibarca?


  • dodi el ford  (06.01.16 13:26:13) 
onunki duyuluyorsa seninkide duyulur kardeş adama sövecene o evi yapan mütaite söv. müzik dinle.


  • mrthany  (06.01.16 13:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.