[]

powerball antrenmani ile kendimi sakatlamam mumkun mu?

powerball almistim parmaklarim, bileklerim guclensin diye. soyle bisey: www.youtube.com

evde takiliyorum bununla ama acaba bunu yaparken nasil bir hata yaparsam, neyi yanlis yaparsam kendimi sakatlarim? yani atiyorum cevirirken bilegi bukuk tutmak zarar verir mi yoksa farketmez, dondur dur mu?
-sirtim agriyor da bugun biraz, acaba powerballdan mi oldu diye-

 
hehe zaten uzun sure yapamam, canim sikilir.

bir de kac tur yaptigimi gorebiliyor muyum ki? cunku cevirip ekrana bakana kadar yavaslamis oluoyor.

bir de tek elle baslatamiyrum ya, siz yapabiliyor musunuz?
  • jimicik  (06.01.16 10:11:40) 
Abi kaç para bu cihaz. Ne işe yarıyor tam olarak. Bilek mı yapıyor yoksa zevkine mi?


  • westblack  (06.01.16 10:19:56 ~ 10:20:45) 
12usd ye aliexpressten almistim ben.
topun icinde donen bir kure daha var. cevirdikce hizlandirdikca biraz daha zorluyor seni, kollardaki bisep misep birtakim kaslari calistiriyor. zevkli de ayrica. hizlandikca isigi yaniyor.

  • jimicik  (06.01.16 10:46:28) 
çakma powerball'lar çok kötü. işte onlar sakatlayabilir. bilginiz olsun.


  • zam sampiyonu domates  (06.01.16 10:52:17) 
@zamsampiyonu ama nasil? neyi nasil yaparsam sakatlarim? benimki cakma muhtemelen.


  • jimicik  (06.01.16 11:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.