[]

Hızlı transfer yapacak USB->USB kablo

Merhaba,

WD bir harici disk var elimizde. Ağa bağlı, ama ağdan yüksek boyutlarda transferler uzun sürüyor, bilgisayarı açık bırakıp gitsem ağda en ufak bir problem olduğunda hata verip yarım bırakıyor. Bu arkadaki USB girişinin yanında SS yazıyor(Caps), Solid State anlamında mı(Superspeed 3.0mış galiba)? Buradan Mac kasaya bağlayacağım.

En hızlı aktarımı nasıl yaparım? Normal bir USB -> USB kablo işimi görür mü? Teknosadan falan mı alayım ya da? Öneriniz var mıdır?

En aşağı 500GB veri aktarılacak bu arada. Ağdan yollayınca 30GB bi saat sürüyor.

Teşekkürler.

 
1. SS solid state anlamına gelmiyor. Bunlar solid state disk değil. Solid state diskler çok küçük oluyor.
2. Görseldeki USB girişi USB3.0, bilgisayarın da USB3.0 noktası olmalı. aksi halde 30GB / sa gayet normal. Eğer USB3.0 noktası varsa bilgisayarda USB->USB iş görür.

  • himmet dayi  (06.01.16 10:03:03 ~ 10:03:11) 
male to male 3.0 usb kabloyla bağlayabilirsin.
www.amazon.com

  • cetoxim  (06.01.16 10:04:56) 
abi bu kabloyu amazondan almaktan daha erken temin edemez miyim? taksim teknosa ya da media markt te yok mudur mesela?


  • nilmiye  (06.01.16 10:43:04) 
  • mr.goodcat  (06.01.16 10:54:35) 
wd mycloud değil mi bu? o usb girişi sadece ek bellek takmak için diye biliyorum.


  • passion rules the game  (06.01.16 11:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.