[]

anime karakteri

soru şöyle;

izlediğiniz anime film olsa, anime de en beğendiğiniz karakteri oynayan insana baya ağız suyu akacak şekilde izlemiş olsanız ve etkilenseniz


çok mu garip?


liseli detected falan demeyin ya :(
derdini silkeyim de demeyin.

ay film izlerken platonik aşık olup film bitince aşk acısı çeken insan oldum :(

hadi gelin bi konuşalım.


bilerek soru olarak açtım içine gönül işi serptim yanlış olmasın.
-ayakkabı sorumu okuyup cevap vermeyenlerin soruları cevapsız kalır inş cnm yha :D-

 
ben o elemana kapıldım ciddi ciddi liseli gibiyim fotoğraflarını tlf a atacağım gören duyan elemanı bilmediği için sevgilim sanacak:D
sırf bu yüzden tokyo yapacağım
allahım noluyor bana :(

yalnız değilim holey
  • indescribable  (06.01.16 00:56:06 ~ 00:56:16) 
howl :(

terry :(

ay savaşçıları'ndaki maskeli adam :(

bunlar yedi hep benim hayallerimi sdfgdfg.
  • devilred  (06.01.16 01:31:45) 
anime olması neyi değiştirir ki abi, zaten fikren hoşlanıyorsun ya da hoşlanmıyorsun ekseriyetle. salt çok güzel çizmişler diye yakışıklılık/güzellik ekseninde hoşlanıyorsan esas orada liselilik aranır.

bunun temeli var aslında. neden bu kadar insan lord of the rings manyağı lan? ben mesela son derece modern dünyanın köpeği olmuş, mesleğini dahi buna göre seçmiş biriyim, ama morpheus gelip iki hapı önüme koysa, haplardan bi tanesi beni alıp orta dünyaya götürecek olsa, kılıç kalkan büyüler falan savaşacaksın deseler bi dakka düşünmem giderim lan. niye peki böyle düşünüyoruz? reel dünyadaki hayal kırıklıklarını, fantastik bi evrende replace edebilme ihtimalimize aşığız çünkü. "burada olmadı ama orada mutlu olurum belki lan" diyoruz işte.

tamam konuyu çok dağıtık anlattım toparlayayım. hemen şimdi bi deney yapalım mesela. anime'deki o karaktere aşık oldun, bi kalem kağıt çıkar en sevdiğin 3-5 özelliği yaz desem, bitir. bitirene kadar devamını okuma ama.

---
---
---
---
---

saysana şimdi, kaç tanesi fiziksel özellik, kaç tanesi fikren ilgi çekici özellik? fikren derken, adam karizmatik bi tiptir mesela, o da adamın karakteristik özelliği olduğundan fikri kapsama girer. karizmanın görüntüyle direkt ilgisi olmadığının bi sürü ispatı var. neyse. o 3-5 özelliğin en fazla 1 tanesi fiziksel özelliklerini kapsar. kapsamıyorsa liselisin derim ama, dalga geçerim. öyleyse lütfen beni bundan mahrum etme, özel mesaj atıp durumu bildir, dalga geçeyim. eheh. neyse. çok parça pinçik anlattım ama meramımı ifade edebilmişimdir diye umuyorum. edemediysem de napalım artık ya. gecenin bu saati bu kadar şeyoldu.
  • cevap botu  (06.01.16 01:39:59) 
Bence gayet normal. Aşkı, etkilenmeyi, hoşlanmayı kendimiz indirgiyoruz. Bir insan anime karakterinden de etkilenebilir, bir dizi karakterinden de, bir arabadan da... Köpekle, kendisiyle evlenenler bile var. Bazı insanlar bunu garip karşılasa da bence normal. Ben mesela Sailor Moon'daki Mars Savaşçısı'na bayılıyorum.


  • theguardianofthecemetery  (06.01.16 10:04:47) 
yoo gayet normal. kitap karakterine, hatta belli bi aktöre/aktrise falan kapılmak da aynı şey bence.

hangi karaktermiş bu bir de caps at :D
  • mesgul ve huzursuz  (06.01.16 16:54:00) 
kitap karakteri gibi değil, sanki yüzyıllardır aradığım oymuş gibi geldi ya.
salak salak izliyorum yine filmi :(

s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • indescribable  (06.01.16 21:59:01) 
ruroni kenshin mi bu?
Bu bildiğin kanlı canlı adam ayrıca anime karakteri değil ki :p
Ayrıca kensin'e ben de boş değilim, ororo :D

www.manga-tr.com
  • mesgul ve huzursuz  (06.01.16 22:40:56) 
başlangıçta anime karakteriydi.
evet bizzat kendisi ağzını burnunu yediğim!


filmi izlyince
ay benim turuncu saçlım kılıç ustası iyilik meleğim seni yerim diye salyalarım aktı resmen :(
sanki herif karşımda, aşkımdan ölüyorum bitiyorum :( öyle bi hal.
  • indescribable  (06.01.16 22:51:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.