[]

Ajanda kullanıyor musunuz?

Ben akıllı telefonlardan sonra ne ajanda kullanıyorum ne de takvim. Şimdi hediye ajanda gelmiş, napacagimi bilemedim kendisiyle.

Siz hala ajanda kullanıyor musunuz? Neleri not ediyorsunuz içine?


 
Ben yıllardır kullanıyorum. Her şey için telefon kullanmayı sevmediğimden hoşuma gidiyor. Her türlü arkadaş buluşması, doktor randevusu, seyahat tarihi, iş toplantısı, deadline vesaire not ediyorum. Önemli doğum günlerini, yıl dönümlerini de yazdığım oluyor unutmamak için.


  • fotrsapka  (05.01.16 20:53:49 ~ 21:00:38) 
Liseden beri kullaniyorum. Telefon pratik gelmiyor, ahandaya daha kolay not aliyorum

Toplantilar, deadlinelar, reservasyon kodlari, rezervasyon yapilan yerlerin adres ve telefonlarini not ediyorum genelde. Bazen yanimda kagit yoksa toplanti notlari icin de kullaniyorum
  • la noix  (05.01.16 20:55:21) 
ben kullanıyorum. telefona hiçbir şey not etmem nedense, yazılı olarak teslim ya da ödeme tarihleri, unutmamam gereken cümleler. özetle hayatta olan ne varsa aklımda kalmasını istediğim onları hemen not alırım. ama buna elverişli olması için de ufak bir şey alıyorum. çok yer kaplayan saçma bir şey değil.


  • kirazıseviyorum  (05.01.16 20:55:37) 
Evet kullanıyorum, yazı yazmayı çok sevdiğim için gayet keyifli geliyor. İş yerinde çok kullanışlı oluyor, günlük yaptığım işleri ya da planlanmış işleri not alıyorum. Masamda 2 tane ajanda var, farklı işler için not tutuyorum. Birisi daha resmi sadece iş için, diğeri hem iş hem kişisel.


  • elikası  (05.01.16 20:56:21) 
ya aslında hayır da, ece ajandası hep masamda.

yoksa ajandaya inanmıyorum ama google keep diye bir güç var.
  • mermize  (05.01.16 21:07:29) 
isyerinde kulaniyorum sadece. her daim masamda aciktir, ortasinda da kalemim. yapmam gerekenleri, is listemi, toplanti notlarimi alirim. hesap yaparken kucuk notlar, karalama falan da yaparim. bakkal defteri gibi oldu ajandam


  • exlibris  (05.01.16 21:09:59) 
Cantamda hep kucuk bi not defteri tasirim ajanda gibi. Randevulari, sinav tarihlerini filan oraya yazarim.
Telefonuma daha ivir zivir seyleri kaydediyorum izledigim dizinin bolumunu ya da biri bisey onerdiyse filan onu yazarim.

  • turuncu sufle  (05.01.16 23:22:04) 
telefonda kullanıyorum çok. bi tane minik boy ajandam var çok beğendiğim için aldığım ama ne kadar kullanmayı istesem de kullanamıyorum, pratik gelmiyor, çantamda ekstra bir yük taşımayı da istemiyorum.


  • sayns  (05.01.16 23:26:03) 
Ne isim olur ajandayla? Google calendar rocks!


  • stavro  (05.01.16 23:26:17) 
Kullanıyorum, ajandasız bir hiçim, hep yanımda taşırım. Bol bol yapılacaklar listesi var, toplantı tarihleri, kiminle ne zaman buluşulacağı, saat kaçta ne yapılacağı var hep. İşleri yaptıkça üstünü çizerim. Telefonumda da ilgili uygulamalar var ama ajanda çok daha pratik, telefondakiler çok dağınık duruyor. Cep ajandasının bir boy büyüğünü kullanıyorum. A5 defterin yarısı gibi.


  • aychovsky  (06.01.16 08:39:42) 
mesleğim gereği duruşma günlerini kaydetmek için mecburen kullanıyorum. hakim yeni duruşma günü verdiğinde telefonu çıkarıp o güne gelip müsait miyim, saati uygun mudur gibi sorgulamalar yapmak çok zaman alıyor. defter bu konuda daha pratik.

böyle bir zorunluluğum olmasa kullanmazdım.
  • arma aski  (06.01.16 08:48:59) 
yıllardır Metis Ajanda kullanıyorum. Önemli günleri not ediyorum. Özel bir günse günün anlam ve önemini belirten tek cümlelik hatırlatmalar yazıyorum. Bazen de kendimce oluşturduğum şifrelerle yazıyorum. Yazı yazmayı ve defter kullanmayı sevdiğim için alışkanlık oldu. Bir de Metis Yayınları'nın ajandası her sene farklı bir konuyla ilgili bilgi ile dolu olduğundan yeni şeyler öğreniyorum.


  • masumiyetmuzesibekcisi  (06.01.16 18:46:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.