[]

Fanteziler

Yavaştan yavaştan erkek arkadaşımla fantezilerimizi dile getirmeye başladık. Çok yavaştan ancak daha ilk adımda sorun çıktı. Gözlerimin bağlanmasını istediğimde ben her şeyin yolunda gittiğini sanırken gözlerime bakamadığından yeterince zevk almadığını ve onu göremediğim için de onun yerine herhangi birini hayal etme olasılığımın onu çok rahatsız ettiğini söyledi. Bu normal mi, bu hislerin geçmesi için bir şey yapılabilir mi, burada bırakayım mı, ne yapayım? Adamı çok seviyorum :(




 
Sen sekste yeni seyler denemeyi seviyorsun adam ise sikici monoton dar kafalinin teki. Yurumez ayril.


  • floydian  (05.01.16 20:11:15) 
adam özgüvensiz, ayrıl.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (05.01.16 20:13:11) 
Adı üstünde fantazi...baya kaldıramıyormuş demek fantazileri. Ya deseydin ki " ben sekreter moduna gireyim sen patron" yanmıştın demek bi yerde çalışıyorsan "ordaki birine mi kanırtıyon sen haa...!" diyebilirdi.


  • seindfeld  (05.01.16 20:19:19) 
bence sevgililer fantezilerini kesinlikle konuşmamamlı. gaza gelmeyin, burada konuşun diyenlerin falan.


  • benaslindayohum  (05.01.16 20:21:04) 
Geleneksel bir kafa ile fantezi yapmak zor tabii, fantezi fantezidir iste keyif almak icin yaparsin, karsisindakinin aklindan geceni kiskancak kadar kücülmemeli insan bana kalirsa. Düsünsen ne olacak yani? Ona olan sevgin mi azalacak? Onu sevmesen hem niye onunla beraber olasin ki? Cok sacma buluyorum ben artik bu kafalari, iliskiyi yokusa sürmektwn baska bir ise yaramiyorlar bu düsünceler. Sevgi ile de bir alakasi yok, tamamen asagilik kompleksi. Cok gömdüysem bu arada özür dilerim, senin sevgilin özelinde degil tüm bu söylediklerim. Biraz genis düsünmesini tavsiye edin ve ara ara hatirlatin bunu ona.


  • bosver nicki  (05.01.16 20:22:06) 
siz sadece burada değil, hiçbir yerde hiçbir insanın gazına gelmeyin ama sevgililerinizle fantezilerinizi konuşun arkadaşlar. sonra o sevgililerinizle evlenip, sonradan ortaya çıkacak fanteziler yüzünden boşanabilirsiniz.

sana gelince shadowcat; erkek arkadaşın seni çok sevdiği için biraz fazla kıskanıyor olabilir. fantezileri paylaşırken biraz ağırdan alıp karşındaki insanın bu durumu yavaşça kanıksamaya çalışmasına olanak sağlaman lazım.

benim bir iki swinger tanıdığım var. bunlardan bazıları eşlerine en basit fantezilerini anlattıklarında büyük tepkiler alan ama zamanla swinger noktasına kadar gelebilmiş insanlar.

demem o ki, sevgilin ilk etapta alışık olmadığı bu tarz şeylere sıcak bakmayabilir. ancak onun da elbet bir iki fantezisi olacaktır. ona da bu fantezilerin hazzını yaşattıktan sonra daha anlayışlı olmasını bekleyebilirsin.
  • m murphy  (05.01.16 20:26:34) 
o dürtüler için bu kadar hassas bakması üzücü tabii ki. bence açıkça sebebini açıklamaya çalış. ne bileyim hoşlanma sebebim senin benim üstümde böyle bir hakimiyet kurman gibi. ama onla alakalı şeylerle açıkla. sebebinin bu olmadığını söyle. belki üzerinde güç gösterisinden hoşlanıyorsundur. buna benzer fantezilerin varsa onları da söyleyerek açıkla.


  • kirazıseviyorum  (05.01.16 20:53:48) 
benaslindayohum -1

ne demek fanteziler kesinlikle konuşmamalı ? aksine konuşmalılar sevişmek kadının yattığı sadece erkeğin işini bitirip sırtlarını döndükleri bir şey değil. Sevişmede o heyecanı getirebilen şeylerden biri de fantezilerdir.

Soruya cevap olarak da adam doğru olmayan bir düşünce ve kafa yapısına sahip maalesef. Hoşuna gitmeyebilir ama senin başkalarını düşünebileeğini düşünmesi pek iyi değil.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (05.01.16 22:18:15) 
iyide bu sadece ilk'i ve bundanda hoşlanmayacağını söylemiş, belki diğer fantezinde bir sorun çıkmayacak ikinizinde, ne malum 3'te 3 falan olsunda sonra dert olsun.


  • selam  (05.01.16 22:35:56) 
vayy goçum benim. akşama çift kale maç mı var lan? kaçak et mi kesecen akşama? şakşuka mı yapacan?


  • ya ben lan neyse  (05.01.16 22:46:13) 
bunlara bakma sen. sen sevdiğini söylemişsin o da niye sevmediğini. konuşursunuz karşılıklı. çözülür.

bu yüzden insan terk edilmez.
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (06.01.16 12:18:31) 
herkes de özgüven anıtı gibi arkadaş maşallah.

erkeğin cilvesi kıskançlık. biraz abartılı olabilir ama seni ne kadar önemsediğini göstermeye çalışmış, paylaşamadığını anlatmış dolaylı olarak. o yüzden bunu şimdilik es geçip bir sonraki fanteziyi konuşun bence.
  • derd  (06.01.16 12:27:06) 
İlk iki cevap +1.


  • yirmisantim  (06.01.16 12:36:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.