[]

Evim şahane'deki iş

Selamlar,

Bugün biraz hastalık sebebiyle evde pineklerken, Kanal D'de Evim Şahane adlı programı izliyordum. Hakkaten süpersonik bir programmış.

Peki, bu programda yapılan işi (bir odayı 3 günde sıfırdan güzelce yeniden yapmak) para karşılığı yapan yok mu? Yani evi teslim edeyim, diyeyim ki "salon". Bana salonla ilgili hiçbişey sormadan gelsinler yıksınlar yapsınlar, 3-4 gün sonra tastamam teslim etsinler salonu.

İstiyorum ki parası neyse verelim, yapsın biri. Programdaki kalitede yapsın ama. Yok mu bu hizmet?

Bi buldurun be abiler.

 
var, iç mimarlık firmalarının bir çoğu yapıyor. anahtarı veriyosun tertemiz yapıp veriyorlar. adam duvardaki prizi 2.5 liradan alıp sana 25 lira yazıyor. her şey kaymak gibi oluyor. para varsa sorun yok


  • mrvengeance  (05.01.16 13:30:10) 
Parası neyse verdikten sonra uzaya bile götürüyorlar insanı.


  • angelus  (05.01.16 13:30:32) 
modoko'daki hisar'ın iç mimarı var. eminim başka yerlerde de vardır. onlardan birini bulman lazım

programdakinin kalitesi boktanın bi tık üstüymüş yalnız
  • la noix  (05.01.16 13:31:36) 
Cagiriyosun ustayi tarif ediyosun ne istedigini fistik gibi yaparlar ic mimardan da ucuz olur


  • nobrans  (05.01.16 13:37:34) 
Abiler, iç mimarlık firmaları bu kadar hızlı ve pratik değiller gibi sanki. ben 3-4 günde iş teslim eden iç mimarlık firması bulamadım. En son bir dairenin komple içini yenilemek için 2 ay istiyorlardı.

Adamlar programda iç mimarlık firmalarının maliyet diye itelediği gibi de hesap yapmıyorlar, gayet makul gibi geldi fiyatları bana.

Ya ben yanlış iç mimarlardan fiyat alıyorum, ya bu iş o iş ile aynı değil.

p.s. iç mimar mobilya/döşeme yeniler mi agalar?
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (05.01.16 14:28:33) 
hangi şehirdesiniz? duruma göre yönlendirebilirim belki ama 3-4 gün zor sanki


  • gmzo  (05.01.16 14:47:36) 
1 günde yapanlar da var.

pekmezboz.com
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (05.01.16 14:55:09) 
o programda da 1 hafta 10 gün falan sürüyor aslında ama programda 3 gün diyorlar, bizim bi tanıdığa gelmişlerdi ordan biliyorum.


  • kalimotxo  (05.01.16 15:50:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.