[]

bilgisayar fiyat performans araştırması

iyi akşamlar arkadaşlar. bu fiyata bu bilgisayar alınır mı sizce?

www.hepsiburada.com


 
bence alınır.sadece 1920*1080 desteklememesi kullanım amacına göre dezavantaj olabilir.


  • tukenmez adam  (04.01.16 21:02:48) 
msi kullanıcısı olarak msi alma diyorum.


  • azizakin  (04.01.16 21:17:16) 
ne için alacaksın? oyun oynayacaksan şunun ekran kartı çok daha iyi.
www.webdenal.com

  • baba jo  (04.01.16 21:24:10 ~ 21:24:51) 
arkadaşım oyun falan oynamaz. sadece iyi bir şey almak isteyen kullanıcı. 1600 verip casper alacağıma bu fiyata bunu alırım diyor. ben de donanımlarından çok anlamadığım için sormak istedim.


  • asilsiz suclama  (04.01.16 21:30:31) 
asus da msi da iyi bişey. gitsin gözüyle görsün, hangisini beğenirse onu alsın o halde.


  • baba jo  (04.01.16 22:22:17) 
asus da msi da iyi olabilir, ben kullandığım üründen memnunum ama msi servisi inanılmz kötü ve güvenilmez.

götürdüğüm ürünü yalandan içeri aldılar ve bakmadan geri getirip (renkli cam koymuşlar ama dikkatli bakınca içerisi görünüyor) garanti dışı dediler, bunun üzerine cihazı hiç kontrol etmeden bunu nasıl anladınız?! diyerek cihazı yanlarında açıp hatasını göstedim ve bu nasıl kullanıcı hatası olabilir? var mı bir örneği dedim "eöö ilk defa böyle bir şey görüyoruz, bunu bir tayvan'a soralım kem küm" faslına geçtik. içimden "e amına koduğum hani garanti dışıydı şimdi niye tayvan'a soruyorsunuz? ben ürünü kargoyla gönderseydim gerisin geri bana mı yollayacaktınız" demek gelse de garantinin sürebilmesi, cihazın parça bütünlüğü ve akıl sağlığım içn sustum.

böyle bir durumda yurtdışından bilgi almak en fazla 1-2 gün sürer değil mi? ancak bu arkadaşlar 18 gün boyunca dönemdiler, ben aradım "cevap gelmedi" diye salladılar ancak hemen 1 saat sonra değişim kararının çıktığını söylediler.

öyle tahmin ediyorum ki firma ile iletişime bile geçmediler, ben arayınca akıllarına geldi ve "bu manyağı daha fazla bekletmeyelim sıkıntı olacak" kafasıyla değişim yoluna gittiler. bilemiyorum, neyse...

cihazı götürmeden önce garanti dışı derlerse nasıl bir tabloyla karşılaşacağımı merak edip eski bilgisayar sahibi müşteri gibi arayarak hatalı parça ellerinde var mı ve değiştirmek istersem ne kadar sürer fiyatı ne olur vb sorular sormuştum, parçanın olduğunu ve bizzat getirirsem 1 saat içinde yapıp teslim edebileceklerini kollll gibi fiyatıyla ilettiler fakat değişim kararı çıktıktan sonra ne hikmetse o parça birden yok oldu ve bir de parça için bekledim.

normalde kendi verdikleri servis fişinin arkasında belli gün içinde sorun tespit edilip dönüş yapılamazsa yedek makina verecekleri vs falan yazılıydı ama hiçbirini yapmadılar, ben de hiç sormadım çünkü giderseniz göreceksiniz ki saçma sapan bir yerde saçma sapan adamlarla servisçilik oynuyorlar, öyle bir yerden iyi hizmet beklemek zaten hayal.

cihazımı teslim alırken de çalışanlarla sorun yaşadım, insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar ve hemen oracıkta yalan söylediklerini ispat ettiğinizde de lütfeder gibi yanlışı düzeltiyorlar. çıldırmamak elde değil...

"vay amına koyim bu nasıl iş bu nasıl boşvermişlik, cihazı kargoyla yollasak kimbilir neler olurdu" diyerek firmayı msi'a şikayet etmek isterseniz de servis'in msi türkiye ofisi ile alakasının olmadığını öğreniyorsunuz.

evet, cihazı kontrol bile etmeden kafalarına göre garanti dışı bırakabiliyorlar ve msi türkiye ile görüştüğünüzde biz müdahale edemiyoruz, biz bilmeyiz tayvan bilir cevabıyla karşılaşıyorsunuz. tamam o zaman şikayetimi/talebimi alın tayvan'a iletin bakalım onlar ne diyor dediğinizde ise tayvan'a servispoint üzerinden ulaşmamız gerektiğini söylüyorlar.

içinizden "anamı belleyen kadı kime kimi şikayet edeceksiniz", dışınızdan "çok haklısınız ben onlarla tekrar konuşayım belki kendilerini tayvan'a şikayet ederler" diyerek konuyu kapatıyorsunuz.

üstelik, ürün almadan önce msi'ı ararsanız güven vermek için "msi burada distribütörle temsil edilmiyor, doğrudan ofis açtı" diye yalan söylüyorlar. ha, yalan değilse daha kötü, çünkü o zaman da iş ortaklarıyla ilgili sorunu iletmek istediğinizde ölü taklidi yaptıkları ortaya çıkıyor.

kısaca;
msi, teknoloji marketlerin ve internetten satış yapan firmaların taleplerini toplayıp kendilerine iletmesi, siparişleri yönetmesi, inceleme yapanlara ürün ve eşantiyon gönderilmesi için 3-5 kişilik bir grubu burada bir ofise koymuş parasına bakıyor, satış sonrasında ne olup bittiği umurlarında bile değil.
  • azizakin  (05.01.16 14:04:23 ~ 17:11:23) 
asus msi'a göre her türlü kaliteli sayılır.ayrıca bu bilgisayarın ekran kartı çöp.işlemci çok önemli değilse i5 işlemcili,ekran kartı iyi olan bir alet almak daha mantıklı.


  • yekzeq  (05.01.16 14:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.