[]

Relationships goals nedir

2 kadin 1 adam elele tutusmus altinda "relationships goals" diyor. Boyle bi foto gordum, ne anlama geliyor? Ne demek ?




 
ilişkideki hedefi/beklentisi gibi bişi


  • cekilmis gayfe  (04.01.16 18:05:59) 
otuzbirci 9gag weeb'lerinin çıkardığı bi şey. hani ilişkide zort zort osuruk yarışı yapacak kadar yakınlaşmak çok "sempatik" bi şey ya, ben de ilişkimde bu noktaya gelebilmek istiyorum diyolar. cekilmis gayfe'nin dediği gibi, ilişki hedefi/beklentisi olarak türkçeleştirilebilir.

senin de örnek verdiğin üzere bu relationship goals dedikleri şeylerin %90'ı, ilişkisi olan insanların zaten yaşadığı şeyler. genelde gerizekalılar yapıyor bunları. adamın "relationship goal"u sevgilisiyle yürümek falan işte.
  • der meister  (04.01.16 18:09:23 ~ 18:09:45) 
Menage a trois işte.


  • yirmisantim  (04.01.16 18:18:17) 
@meister hazzetmesem de 9gagten cikma degil. Tumblr kökenli. Daha eriskin humor icin lutfen imgur.

Soruya cevap, ah ben de öyle olayim / iliskide ulasilmak istenen konum seklinde bir kullanimi var. Sarkilarda, instagram vs gibi popüler kültürün dibine vuruldugu yerlerde, buzzfeed vs gibi sosyal platformlara sokulmus, asiri kullanimi anlamsiz kalip. Bff goals diye baslayip rekt ve roast goals diye absürt 4chan örneklerine kadar gidiyor, cikis ama tumblrda milletin sevdigi dizilerdeki ana karakter/sevgili ikililerine özentilik yapmasiyla basladi. Gene snap ve twitterda bolca mevcut squad goals muhabbetiyle popülerlik kazandi.

Squad - arkadas grubu
Bff - en iyi arkadas
Roast - milletin ifsa yapip bana hakaret edin dedigi durum
Rekt - fail, lafi yemek, kaza gecirmek, parcalanmak ya da yaralanmak anlaminda kullaniliyor.
  • aynadakiyabanci  (04.01.16 18:20:44) 
threesome??


  • cetoxim  (04.01.16 18:21:04) 
@aynadakiyabanci, haklısın kökeni farklı olabilir, "çıkardığı" demem yanlış olmuş; ama ben 9gag dışında neredeyse hiç görmedim bunu. ordaki ilokullular bayılıyor bu tip post'lara.


  • der meister  (04.01.16 18:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.