[]

kamudan dilekçeye yanıt gelmesi

kişisel bi dilekçe yazmıştım 18 aralık'ta. cevabı bugün postayla evime geldi, nasıl mutlu oldum anlatamam :D

şimdiye kadar epey dilekçe yazmışımdır ama genelde okula, çalıştığım yere (o da kamu) falan, hepsine de adres yazmıştım. ilk defa eve cevap geldi :D

zaten olması gereken bu ama başka dilekçe cevabı posta adresine gelen var mı aramızda?

 
Üniversite zamanında bir dilekçe yazıp vermiştim. Cevabını eve yollamışlardı.


  • nickini vermek istemeyen uye  (04.01.16 17:56:20) 
annemin sınavı için itirazda bulunmuştuk, hem telefonla aradılar (ders seçimi yapılıyordu postayı bekleyip seçmemezlik etmeyelim diye) hem de sonucu eve postaladılar.
master başvurusuna itiraz etmiştim kendim için de onun da cevabı gelmişti eve.

  • mesgul ve huzursuz  (04.01.16 17:56:24) 
bir defa polise şikayette bulunmuştum, onun sonucu eve geldi. onun dışında eve gelmesi gereken belgeleri haftalar sonra kendim gidip ellerinden almak zorunda kaldım. beklesem 1-2 seneye anca postalarlardı herhalde..


  • nrmnm  (04.01.16 18:27:20) 
dilekçeyi yazdım. 1,5 ay cevap gelmeyince otobüse atlayıp 600 kilometre yol gittim. yarım saat içinde dilekçede yazdığım konuyu hallettim. sonra o 600 kilometre yolu geri döndüm. yarım saatlik iş için 1200 kilometre yol yapmis oldum. ben döndükten 1 hafta sonra "dilekcenin sahibi söz konusu konuyla ilgili talebini geri cektigi icin konuyla ilgili islem yapilmasina gerek duyulmamistir" gibi bir cevap aldım.

bir kere de kyk'dan yolladığım cevaba adam akıllı bir cevap gelmişti.
  • montauq  (04.01.16 18:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.