[]

Gozleri kapatinca duyu organlarini devasa boyutlardaymis gibi hissetmek

Cok sacma bi baslik oldu ama baska turlu nasil anlatacagimi bilemedim. Gozlerimi kapadigimda agzim, burnum, dislerim, gozlerim kocamanmis gibi hissediyorum. Ara ara da gozumun onune cisimlerin devasa halleri geliyor. Cocuklugumda cok olurdu bu ara yine basladi. Rahatsiz oluyorum ve uyuyamiyorum bu yuzden. Sadece bana mi oluyor? Psikolojide bir adi falan var midir bunun?




 
Böyle bir rahatsızlığı başka bir insanın daha yaşayabileceği aklıma bile gelmezdi. Bazen gözlerimi kapattığımda hafif bir baş dönmesi eşliğinde devasa boyutlarda, tam olarak tanımlayamadığım bir şey zihnimde canlanıyor ve sanki o şeyi bir toplu iğnenin ucuna batırıp kaldırmaya çalışıyormuş gibi zorlanıyor beynim. Çok çok tuhaf ve tanımsız bir his.


  • yedi faktoriyel  (04.01.16 01:48:21) 
bana da oluyor. bir de bazen normal durduğu halde kafamı çok yamuk duruyormuş gibi hissediyorum.


  • king lizard  (04.01.16 01:49:28) 
Yalnız değilmişim. Nefes darlığı hissi de oluşuyor bende bunlar olurken


  • rakidabalikolsa  (04.01.16 01:49:40) 
Oh cok sukur yalniz degilmisim. hepinize kalp kalp kalp :DD


  • yanliz degil yalniz  (04.01.16 01:51:45) 
Duyuruyu okuyunca bir gülümseme yayıldı yüzüme. Yalnız değilsin dostum :)


  • an engineer  (04.01.16 01:56:28) 
bana da oluyor. hatta cocukken annem kek yaparken kek hamurunu yerdim ben. o gece gozlerimi kapattigimda da kocaman bir kek kabinda kocaman bir agizla hamurun icinde yuzup nereye baksam kek hamuru gorurdum :) ara ara oluyor hala.


  • tannen  (04.01.16 09:20:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.