[]

Yaşamaktan sıkılmak.

Önsöz: Merak etmeyin intihar duyurusu değil bu. :)

Hayattan hiç keyif almıyorum lan. Her şey sıkıyor beni. Ailemden sıkılıyorum. Sevgilimden sıkılıyorum. Sevgilimden ayrılıp başka birilerini aramak da sıkar eminim. Standart maaşlı bir işim var. Aslında uğraşsam daha fazla kazanabilirim ama onu yapmak da içimden gelmiyor. Sevişmek içimden gelmiyor. Arabaya binmek istemiyorum, toplu taşıma ile gitmek de. İnsanlarla tartışmak da istemiyorum. Oğlum ben olmamışım lan bende bir şeyler eksik anam beni bi daha doğursun valla. Hiçbir beklentim yok hayattan. Ahlayıp vahlamıyorum da. Yaş oldu 30 bi tane dikili taşım yok o da umrumda değil çok.

Bana sınırsız çay, kahve ve sigara verin valla bir şey istemem.

Psikolog, psikiyatrist falan demeyin onlara da gittim.

Ha bu arada soru da sormadım. Ne diyorsunuz bu halime?

 
boş boş yaşıyorsun. kendine bir dert, anlamlı bir amaç edin.


  • ertalpius  (04.01.16 00:23:03) 
herhalde bi süre sonra tembellikle birlikte, kaybedenler kulubunde, rıza kocaoğlu koltuk ve belgesel ikilisinden başka bi bok yapmıyordu ya, hah öyle olacak gibisin.
senin acil hedeflere, hayallere, popoyu kaldırmaya, heyecana ihtiyacın var,

istersen bizde bi çuval fazladanvar, gönderelim?
  • indescribable  (04.01.16 00:24:04) 
Gezmen lazim.


  • stavro  (04.01.16 00:41:47) 
Bir an okuduklarımı ben mi yazdım diye kontrol ettim, değilmişim :) O derece aynı görüşteyiz.

Ben kendimi şöyle tanımlıyorum; hayatın kendini, varoluşunu sevmemek. Alışamadım şu bahsettikleri zor olan, can yakan gerçek dedikleri şeylere. İnsanları, siyaseti, eşi dostu, arkadaşlar. Hepsinden nefret eder duruma geliyorum çoğu zaman, çekemiyorum. Bunun depresyonla, psikolojinin bozuk olmasıyla bir alakası yok. Bu tamamen yaşamın özünü, sahteliğini sevmemekle alakalı. Çoğu zaman bir şey yapmak gelmiyor içimden. İnandığım tek şey var; bir çocuğun masumiyeti. Beni en mutlu eden sanırım bu. Sanırım bir gün son raddeye gelirse mutlu bir biçimde intihar ederim.
  • sorumatik  (04.01.16 00:53:44) 
Bu psikoloji yaşamın belirli evrelerinde oluyor. İnsan ömrü içindeki küçük evrimler bu zamanlar. Bi uçaktan atla belki faydalı olur. Ama öyle arkanda adamla falan değil. Ver parasını yazıl kursuna atla. Yeniden doğmuşa dön


  • hsktr  (04.01.16 01:04:57) 
ajdar'a gülüyodunuz bakın şimdi ne oldu...


  • kaledekiyalnizlik  (04.01.16 01:17:01) 
Rahat batmış,şımarıksın.
Birkaç ay sevişme,işinden istifa et,ailenle uzun Zaman görüşmeyi kes,ondan sonra göreyim seni

  • adventchant  (04.01.16 10:23:21) 
+sevgilin var
+işin var
+ailen var

Sen bence Allahtan belanı istiyosun.
  • anonymice  (04.01.16 10:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.