[]

steam guruları buraya

Selam steam guruları,

oyunları oynuyoruz oynuyoruz, başarımlar açılıyor ne bileyim kartlar geliyor...
sonracığıma bu yeni yıl sebebiyle süper satış stratejisi olan kuyruğa takıl sana kart hediye edeyim diyor falan filan...


eee ne yapıyoruz bu kartları?
aydınlatın beni

 
ben satıyorum şahsen. =D


  • fuel oil  (03.01.16 21:25:06) 
tüm kartları biriktirip seri ile rozete dönüştürüp xp kazanıp lvl atlıyorsun ya da satıyorsun işte :D ben fazla düşenleri satıp gerisini tamamlamaya çalışıyorum şahsen hep :D


  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (03.01.16 21:27:42) 
kaynak yapayim araya affet beni @qxgviper,

@orta büyüklükte bir ülkenin krali, ama o exp, o level olaylarinin ne yarari var? oyunlarda bonus mu veriyor? veriyorsa hangi oyunlarda?

sadece lokal co op veya senaryo oynayan bir oyuncu olarak daha bir zerre yardimini görmedim, boyuna satiyorum. bir de gecen red hering midir nedir bir arkadas zorla rozet aldirtti cabasiz diye, ama bir sey kazanmis gibi hissetmiyorum, nedir bunlarin olayi?
  • aynadakiyabanci  (03.01.16 21:33:30) 
ya bu kartlar nerede ? bana steam envanterine bak diyor bakıyorum bişi yok


  • baris daima  (03.01.16 21:54:52) 
@aynadakiyabanci oyunlarda veriyor mu bilmiyorum da steam üzerinde hakların artıyor. mesela bugün 2 seviye atladım ben 5 + 5 arkadaş ekleme hakkı kazandım arkadaş listem için.

edit: bir de takas edebileceğin ya da kullanabilceğin steam öğeleri veriyor hediye olarak chat ifadeleri ya da arka planlar gibi.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (03.01.16 23:24:20 ~ 23:25:24) 
@baris daima

i.hizliresim.com

eğer kart kazandıysan burada çıkması lazım. yoksa bi çıkış yap tekrar gir falan düzelir belki. bilemedim.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (03.01.16 23:27:10 ~ 23:27:51) 
ben idle master kurarak butun kartlari topladim oyunlardaki
hepsini satiliga cikardim pazar ortalamasindan.
10tl gibi bi para birikti, onla da oyun aldim simdi.
daha da pazarda satilik kart dolu sanirim, para gelirse gelir gelmezse umrumda degil
  • jedilance  (04.01.16 00:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.