[]

iki farklı şehirde nikah mümkün mü?

selamlar,
benim ve sevgilimin aileleri/tanıdıkları farklı şehirlerde. düğün yapmak istemediğimiz için iki şehirde de nikah yapmak istiyoruz. daha önce yapmış olan ya da bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
teşekkürler.


 
Degil.


  • kenarortay  (03.01.16 17:12:39) 
mümkün değil bildiğim kadarıyla. ben bir çanakkalede düğün istanbulda nikah yapacağım. siz de böyle bir şey yapabilirseniz imkan varsa.


  • buffy de vampir sayılır  (03.01.16 17:15:53) 
Nikah üstüne nikah olmuyor :)
Benim arkadaşım öyle İstanbul'da kına yaptı. 60-70 m2 lik bir konferans salonu kiraladı. Kına kaftanından önce abiye giyerler genelde benim arkadaş gelinliğini giydi. Önce gelinlik ve damatlıkla girdiler salona. Sonra kına kıyafetleri ile kına yakıldı. Ardından tebrik ve takı töreni.. Öyle göbek atmalı değildi sade ve çok hoştu.
Erkek tarafının memleketinde de nikah + düğün oldu. Siz erkek memleketinde sadece nikah yaparsınız o tarafın tebriklerini de nikahta alırsınız böylece.
  • cilekli pasta  (03.01.16 17:45:50) 
önce bir şehirde nikah yapıp sonra boşanıp diğer şehirde bir daha nikah yapabilirsiniz. onun dışında imkansız


  • sta  (03.01.16 17:47:15) 
müslümansanız birinde salon tutup dini nikah kıyabilirsiniz.


  • mesgul ve huzursuz  (03.01.16 18:21:25) 
Benim anlamadığım olay niye herkes mümkün değil demiş. Belediyenin olmayan bir salon kiralarsınız. Bir tane büyük defter, bir tane de cüppe verin birine formaliteden nikahınızı kıysın. İlkinde gerçek yaparsınız ikincide sahte. Ne olacak ki? Kim nerden bilecek gerçek olup olmadığını?


  • mr sherlock  (03.01.16 18:23:20) 
Bu işi yapan tiyatro öğrencileri falan oluyor. En az biri numaradan olmak zorunda. Sıkıntı olmaz.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (03.01.16 21:53:26) 
yapamazsın ama nikahlardan birinde oyuncu bulup, veya ağzı laf yapan sevdiğiniz yakın arkadaş da olur nikahmış gibi yapabilirsiniz.


  • kuzey li  (03.01.16 21:56:22) 
yeğenimin olmuştu. yalnız eşinin kuzeni belediyede yöneticiydi tüm düzeneği o adam hazırladı. normalde görev yaptığı ilde nisanda nikahı olmuştu. sonra burada düzmece bir nikah töreni yapıldı davetliler önünde ve düğün olmadı.


  • kakao  (03.01.16 22:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.