[]

Masaüstü oyun bilgisayarı

Selam,

Notebook'um artık çoğu oyunu kaldıramadığından dolayı Masaüstü bir oyun bilgisayarı yapmak istiyorum.

Halihazırda monitör var. Sadece en gerekli parçaların üst düzey olması gerekiyor, diğer parçalar kötü olsada olur, atıyorum 200 dolarlık kasa aldırmayın bana lütfen.

1000-1500 civarına en iyi : CPU,ANAKART,EKRAN KARTI,RAM,HDD,PSU,KASA

kombinasyonlarınıza Allahın emri peygamberin kavliyle talibim.

 
youtube'da teknopat diye bir kanal var, güzel sistem önerileri videoları mevcut. bir göz at istersen :)


  • mrvengeance  (03.01.16 17:03:42) 
Zor dostum cok zor. Sen o parayi cebinde tut bence su haliyle yeni bir pcye yatirmak israf olur.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.01.16 17:04:08) 
amd'nin grafik işlemcili cpuları var A10 serisi olması lazım. onlarla bu paraya giriş seviyesi oyun sistemi toplanabilir.


  • orpheus  (03.01.16 17:23:24) 
  • orpheus  (03.01.16 17:24:17) 
en fazla a10 apulu idarelik bir şey toplanır. komiksin...
www.technopat.net
"bütçe 1000-1500" "en gerekli parçaların üst düzey olması gerekiyor"

üst düzey oyuncu ekipmanlarının fiyatı ile ilgili en ufak bir bilgin bile yok...
türkiye'de bendeki modeli satan görmedim daha, bunun iki model üstü classified serisi. türkiyede satılsa minimum 200-300 lira daha eklerler bunun üstüne işte...
www.hepsiburada.com

sadece ekran kartı fiyatı bu. ha titan da var bundan pahalı, aynı anda 2-3 tane bunlardan alıp sli yapmak da var. sen 1500 bütçe ile gelip "üst düzey" dersen burada sadece dalga geçebilirim... benimkisi üst-orta düzey tek ekran kartlı slisız bir kasayken, tam anlamıyla üst düzey bir kasayı ben 5-6000 liraya bile toplayamamışken 1500'e üst düzey öyle mi?
  • ucan spagetticanavari  (03.01.16 18:44:23) 
ps 4 alırım lan o paraya


  • anonymice  (03.01.16 19:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.