[]

Dark souls 2 mi middle earth shadow of mordor mu?

merhaba. witcher 2, skyrim, max payne 3, wolfenstein, bioshock serisi, ark ı aldım son iki indirimde. ark'ın görselliği kanser etti geri verdim, maxpayne, wolfenstein,bioshock 3 bitti.

yeni indirim gelene kadar oyun almam herhalde. enpara da var. hangisini alayım sizce? salla lan karart gözünü al ikisini birden nolcak der misiniz? mause/klavye ile oynayacağım, middle earth'ü goty alma ya pek matah değil denilebilir mi? teşekkürler şimdiden.


 
dark souls herkese göre bir oyun değil, aynı adamların oyunu bloodborne'u oynuyorum ps4'te pek sarmadı beni. halbuki puanları çok yüksek. ds2 daha da zor diyorlar, bence shadow of mordor al geç, garanti eğlenirsin.


  • mattiadestro  (03.01.16 14:40:22) 
dark souls serisi saç baş yolduruyor. oyun çok zevkli ama bir yeri geçemediğinde 50 kere (hiç abartmıyorum inanın) baştan sarıyorsunuz ve baştan sardığınız kısımlar en az 4-5 dakika oluyor. yani sizi geçemediğiniz yer den çok oraya gitmek uğraştırıyor. buna üşenmiyorsanız kesinlikle dark souls. oyun için sanat eseri denilebilir. kesinlikle basite indirgenip kötülenecek bir oyun değil.


  • tukenmez adam  (03.01.16 16:11:55) 
middle earth güzel, ama 2. kez oynanacak oyun değil bence. oynarken zevkli ama, biraz rutine binse de. bi de fazlasıyla konsol için tasarlandığı ve bayağı yakın dövüş olduğu için klavye-mouse biraz zor olabiliyor. ben laptop'a bağladığım gamepad ile oynamıştım.


  • gezgin rocker  (03.01.16 21:38:28) 
iki oyunu da oynadım ve ikisi için de gamepad çok daha iyi oluyor. ama shadow of mordor nispeten daha rahat klavye ve mouse ile. bir de dark souls çok zordur çoğu insan oyuna başlayıp bu ne biçim oyun ne map var ne görev diye bırakıyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.01.16 21:41:51) 
çok sağolun tavsiyelerinizi dinledim gözüm yemedi sıkılıp kenara atmaya. road redemption (çocukken bayılırdım ilkine), tomb rider, brothers a tale... aldım yerine


  • libertine  (04.01.16 00:04:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.