[]

travma atlatan kediyi hayata bağlama çabası.

Merhaba, şimdi bu hayvanın kardeşi öldü, bu da sakatlandı, trafi kazası olduğunu düşünüyoruz, muhtemelen öldüğünü gördü kardeşinin, nasıl etkileniyorlar bir bilgim yok ama moralsiz, neşesi yok, gözündeki fer gitmiş, arada canlanır gibi oluyor ama sonra yine mutsuzluk abidesine dönüşüyor, bir şey yemiyor, ne yapalım da "kedi" haline dönsün?

i.hizliresim.com normalde böyle bir şey.

tenks.

 
Çok üzüldüm. Hayvanlar ciddi travmalar yaşıyorlar böyle olaylar sonrasında. Üzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama bir süre sonra her canlı gibi az daha toparlanır. Aklıma yanına bir kedi daha almak geldi. Kardeşinin yerine koyup belki oynar, açılır. Olabilir mi ki?


  • buff  (02.01.16 22:16:36) 
bir ara annesini aldık, iyilerdi, sonra bir kardeşini aldık, az önce gitti ona sarılır gibi yaptı ama şimdi halıda sereserpe yatıyor, ton balığı seviyor, gidip alacağız belki işe yarar biraz da olsa.


  • devorgilla the gunslinger  (02.01.16 22:31:49) 
Kuzum benim, nasıl korkmustur kim bilir. Ben de zamanla duzelecegini düşünüyorum ama bu aralar biraz zorlanabilir. Siz ilgilendikçe o toparlar zaten. Kız kardeşini alın siz, kudurtur onu iyice :p

Kardeşi de pek güzeldi, nefret ediyorum bu kadar duyarsız olan insanlardan.
  • fraise  (02.01.16 23:19:06) 
Geçenler de aradığınız kedi miydi ölen? Üzüldüm :( nasıl fark ettiniz, nasıl buldunuz oysa eğer?


  • piremses  (03.01.16 00:16:10) 
hayvanın başka bir sıkıntısı olabilir. kediler öyle annem öldü, kardeşim öldü depresyonu yaşamazlar. fiziksel bir hastalığı yada vucudunda ona acı veren, rahatsızlık veren bir durum varsa aynı be dediğiniz şekilde mutsuz-hareketsiz olur.


  • orpheus  (03.01.16 10:00:37) 
@piremses evet geçen bahsi geçen kedi maalesef. Yemek vermek için aşağı indisinizde topallayarak geldi. O zamandan beri evde. Kardeşini de sitedeki görevli almış, ölüymüș.

@orpheus hayvan sıkışmış bir yere, ezilme var kasında. Dolayısıyla arka bacağını çekiyor. Üzerine nadiren basıyor. Kırık veyahut çıkık yok, 4-5 gün oldu ancak düzelme çok yavaş. Arada unutup yatağa çıkıyor, atlıyor ama sonrasında saatlerce halsiz yatıyor. 2 veteriner gördü. İyileşir deniyor. Ağrı kesici iğne yiyor iki günde bir, yarın tekrar yapacağım. Bir yandan da kas ve kemik için özel vitamin alıyor ama bu halsizliği, mutsuzluğu, donukluğu deli edecek bizi.
  • kaymaktutmayansicaksut  (03.01.16 12:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.