[]

Sıfır kilometre araç tavsiyesi gerekiyor

Canlar, cancağızlar,

-Audi A3
-yeni Ford Mondeo Sedan
-Nissan Quasqai
-Skoda yeni Super B

Seçtiğimiz araçlar bunlar. Mevcut kullanacağımız bütçe ise 120.000 TL. 2.el düşünmüyoruz. 1.6 Dizel olarak ve en yakını olarak bakıyoruz. Tabiki ikinci eli ve satış durumunu da dikkate alıyoruz. Siz hangisini seçerdiniz, neden?

Not: Evliyim ve bu yıl bebiş düşünüyoruz

Aldırıverin bize bi araç gari:) Sefgiler

 
Kararsızlık gördüm de bu kadar görmedim. Aynı anda hem a3 hem superb nasıl düşünüyosun :) birisi dar deniebilecek bir araba diğeri kayık gibi bir araba.
Evli misin çoluk çocuk var mı? Şehir içi mi şehir dışı mı kullanacaksın arabadan beklentilerin neler? Sorularınn cevabı olmadan iyi bi cvp vermek zor.
Ama yeni superb iyidir. Bnm Soruların cevabına göre başka öneride verelim.
  • intihar etsem de kendime gelsem  (02.01.16 20:31:14) 
kalabalik bir alile arabasi mi olcak? siniflari farkli cunku.
boyut ve siniftan bagimsiz kendi siralamami yapiyorum
audi a3> qashqai>giulietta (silmissin bunu) >skoda>ford
  • exlibris  (02.01.16 21:25:16) 
Amerika'da sigorta şirketleri birliğinde bulunan bütün kaza kayıtlarından (ABD'de yapılan ve kayda geçen tüm kazalar demek oluyor bu) bir istatistik çıkarmışlar, hangi arabalarda kaç kişi ölmüş diye. Listenin ilk sıralarında Volvo, Mercedes gibi araçlar bekliyordum ancak öyle olmadı. İlk 10 sırada sadece SUV araçlar var hangi marka olursa olsun. Yüksek oldukları için kaza anında darbe alt kısımlarda kalıyor ve içindekilere bir şey olmuyormuş. Yani sırf güvenlik için Qashqai alırdım bu seçenekler arasından.


  • grgn  (02.01.16 21:27:14) 
hepsi birbirinde farkı araçlar ama...

superb >>> a3 ~ mondeo >>> qashqai
  • 507  (02.01.16 21:53:08 ~ 21:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.