[]

gtalktaki gereksiz insanlar

on sene üç kelime konuştuklarım bile alakalı alakasız zamanlarda rehberime ekleniyor. telefon resetlenirse hele komple gerei geliyorlar. yıllar önce listeden çıkarmıştım çoğunu. napmam gerekiyo sadece blok dersem mi çıkmazlar? bu sefer de sanki bloklamam gereken insanlarmış gibi blok listesine düşüyorlar daha da kötü. ben sadeve hiç görünmesinler istiyorum. sizde de oluyo mu? skype'takiler bile rehbere ekleniyordu eskiden skype'ı silip kurtuldum ama gmail için bi çözüm bulamadım.




 
Ya bu Android'te çok sık oluyor. Bende de hiç tanımadığım insanlar otomatik Skype'ıma ekleniyor. Mailleştiğim adamlar Rehber'de gözüküyor. Herkes birbirine girmiş durumda. Kendisi otomatik olarak herkesi senkronize ediyor. Kendi haline bıraktım ben öyle.


  • mr sherlock  (02.01.16 14:36:44) 
android değil ama:( ya ben otuz sene önce ayrıldığım sevgilimin ne zaman online olduğunu görmek zorunda mıyım ayh bayılazam


  • mula  (02.01.16 14:47:43) 
emin degilim ama contacts.google.com'da bir contact listesi var bir de diger listesi gibi bir sey. belki gormek istemediklerinizi 'diger' listesine alirsaniz istediginiz olur.
edit: baktim goremedim 'diger' diye bisi. belki eskidendi. yeni hangout'ta sanirim bu dedikleriniz olmuyor.

  • bir varmis bir yokmus  (02.01.16 15:05:46 ~ 15:10:08) 
Aynen, abuk subuk bir şey. Bu yüzden kullanmıyorum ben de.


  • roket adam  (02.01.16 15:38:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.