[]

yeni mp3 player icin oneri

On sene once bir tane ipod nano almistim, 1. veya 2. jenerasyon (i41.servimg.com ). dedigim gibi uzun sure kullandim, bir tek sarji kisa surede bitmeye basladi ama normal sanirim pek sorun etmiyorum, bunun haricinde en buyuk problem 1 GB hafiza karti yetmemeye basladi. yakin zamanda yeni birsey almayi dusunuyorum, ancak yeni cikan urunler hakkinda hicbir fikrim yok. genelde mp3 ve turevlerini kullaniyorum (video'yla pek isim olmuyor ama sarj suresi dayanan bir cihaz olursa hayir demem), birkac siteye baktim ama fiyat kalite acisindan uygun birsey bulamadim, yeni cikanlarla ilgili de pek fikrim yok.

kullanan, piyasayi bilen varsa fikirleri duymak isterim.

mutlu yillar

 
Sony NWZ-B183 tavsiye ederim şarjı baya gidiyo, ses kalitesi de çok iyi


  • masa penisi  (02.01.16 14:00:59) 
neden akıllı telefon kullanmıyorsun? şu an asus zenfone 2 kullanıyorum, 32gb kendi alanı var, 32 de ben ekledim. canavar gibi ses veriyor, kendi kulak içi kulaklığı da çok iyi. çok daha ucuz akıllı telefon modelleri de var tabii piyasada.


  • gezgin rocker  (02.01.16 14:20:24) 
apple kullandıysan eğer diğer tüm markalar hafif kalır, memnun olmazsın. yıllarca bunu kullandım güzeldi ecx.images-amazon.com ama arkadaşlardan gördüğüm apple lara kıyasla fena değildi. eğer ki sony alacaksan en iyilerinden alman gerekebilir.


  • kupigometa  (02.01.16 14:22:10) 
Kullanilmis ama temiz durumda pili degisebilen Android telefon alip gerekiyorsa pilini degistirip microsd kart takip canavar bir mp3 calar yapabilirsin. Veya sansa clip+ oneririm.


  • compumaster  (02.01.16 22:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.