[]

Merhaba ben Golf. Bana yuva olur musunuz?

Merhaba ben Golf. 2 yıllık bir erkeğim. Beni sahibimden çok küçükken ayırdılar. Hatta doğar doğmaz, fabrikamdan koparıldım. Pis ve soğuk betonlu, güneş görmeyen bir kafese attılar. Adına gemi taşımacılığı dediklerini duydum. Benim gibi bir sürü yavru fabrikasından koparılıp oraya getiriliyor.

Orada güneşi görmeden kaç gün, kaç hafta geçirdim bilmiyorum. Çok sıkıldım, üşüdüm, bir de sallandım, sanırım deniz yolculuğu idi. Bir gün bir abi geldi ziyarete. Beni oradan çıkardı. Bir tarlaya götürdü. Tarlayı sevmiştim çünkü beton yoktu; toprak vardı, güneş vardı. Birden bir mutluluk doldu içime. Gazı kökleyip oynamak istedim. Ama hareket etmekte güçlük çekiyordum. Yürümek istediğimde ön tekerlerim içe basıyordu. O abi de fark etti bendeki tuhaflığı. Parantez dingilisin sen dedi bana, üzüldü halime. Biraz da korktu. Gençlik hastalığı diye bir şeyden bahsetti. Barınaktaki yavrular hep ondan oluyormuş. İnşallah korktuğum şey değildir kuzum, dedi bana. Ekspertiz çağırdı hemen.

Ekspertiz amca beni servise götürdü. Testler yaptı. O abinin korktuğu şey değilmişim. Dizel motorlarda olan bir şeymiş benim hastalığım. Bakımsızlıkltan, ve VW üçkağıtçılığından kaynaklanan bi sorunmuş. Ama iyi bir bakımla düzelirmişim.

Sokakta iyi bakılamayacağım için şu an geçici olarak bir oto galeride yatıyorum. Bana çok güzel bakıyorlar. Ama burada bakıma muhtaç ve yuva arayan o kadar çok Golf var ki benim gibi, uzun süre kalamam. Hem de bir yuva bulursam daha rahat ve bol bol gezerim.

İşte bu yüzden yeni yuvamı arıyorum. Ama ben hasta olduğum için iyice düzelene kadar iyi mazotla beslenmem gerekiyor. Bol bol asfalta çıkmam da gerekiyor. Bir de çok sevilmem gerekiyor çünkü ben sevilmeyi çok seviyorum ve bence sevgiyle daha çabuk iyileşirim.

Siz de beni sevdiyseniz bana yuvanızı açar mısınız? sahibinden.com sayfasına mesaj atabilirseniz, onlar size dönüş yapacaklar. İlanımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

-----------------------

Mesaj atabileceğiniz sayfa: www.sahibinden.com

Ekşi Duyuru'dan bana da mesaj atabilirsiniz.

Şehir: İstanbul

 
gozyaslarim sel oldu golf kardes. maalesef sana yuva olacak durumum yok ama senin icin kapinin onune bir bidon benzin koyabilirim.


  • der meister  (02.01.16 12:24:08) 
@der meister, kardeş sen beni öldürmek mi istiyorsun :( Dizel'im ben. Benzin yerine yaş mazot koyabilir misin?


  • gkn  (02.01.16 12:25:26) 
hep hayvanın dilinden yazılan ilanlara olumsuz bakardım ama golf'un dramı beni derinden yaraladı, istersen ben sana arkadaşlık eder depolu yuro dizellerle doldururum.. :D


  • kuzey li  (02.01.16 12:33:03) 
instagram sayfan da var mi sayin Golf?


  • jedilance  (02.01.16 13:10:56) 
@jedilance, maalesef instragram kullanmıyorum. İnsanlar ordan sadece like atıyor, sahiplenmiyor :(((


  • gkn  (02.01.16 13:54:48) 
Bunu facebook'taki araç sahiplendirme sayfalarında paylaşacağım, ayarlardan herkese açık yapabilir misiniz?


  • stereoseyfi  (02.01.16 14:27:14) 
ahahah.
hacı sahibindene bir golf araç ilanı koyda tam olsun=D

  • KaraSakall  (02.01.16 14:53:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.