[]

Eczacıbaşı pisipisi marka kedi kumu kullananlar?

Selamlar, bu marka kuma geçtim. Harika çok beğendim, sıfır koku, çişi bile topaklıyor, kum tertemiz kalıyor ancak çok ince ve çocukların patilerinin arasında kaldığından bütün eve yayıldı. günde 3 kez süpürgeyi çalıştırıyorum. Var mıdır bir öneriniz ne yapacağımı şaşırdım, tuvaletten çıktıktan sonra patilere takılan kumu nasıl temizlerim?




 
ben bu yüzden daha kalın kuma geçtim, çok uzağa gidemiyor en azından. çocuğa ayağını sirkele demek de olmaz ki :\


  • talemon  (02.01.16 11:01:55) 
çok hakim değilim bu konulara ama kediye klozet kullanmayı nasıl alışkanlık haline getirtebileceğinizi öğrenebilirsiniz belki internetten, youtube'dan falan. böylece kum almak zorunda kalmazsınız. (dedi, ''kedi kumu tuvalet dışında başka neye hizmet eder'' bilmeyen adam)

www.google.com.tr
  • kisa bisey olsun istemistim  (02.01.16 11:05:28 ~ 11:06:22) 
Kapalı kum kabı+kum kabının önüne konulan delikli paspaslardan alırsanız pek sorun olmaz. Paspas özellikle baya işe yarıyor.


  • physcos physcos  (02.01.16 14:26:13) 
www.zooplus.com.tr mobildeyim editleyemiyorum. Bahsettigim paspas şu tarz birşey.


  • physcos physcos  (02.01.16 14:27:38) 
Kumu tuvaletine ilk koydugumda benimki resmen oyun oynayip disariya atiyordu, yemin ettim bitince almiycam diye ama cok iyi bi kum gercekten. Ben de pas pasla cozum buldum ama tertemiz olmuyor yine de. Ama her tuvalete girip ciktiginda temizlemek zorunda kalmiyorum ettafi.
Bir kere supurmek yeterli oluyor.

  • dijalli  (02.01.16 22:37:42) 
ayni sorunu ben de yasiyorum. yalniz paspas bana cozum olmadi kah tirmalayip kah kenarindan kosesinden kemirerek parcaladilar :/ kedi degil vasak besliyoruz sanki :/

uzun sapli faras aldim, surekli temizliyorum.
  • 65 derece  (07.01.16 15:09:33 ~ 15:09:53) 
atiyorum, kum kabinin bittigi noktaya tunel gibi bir kutu daha koysan, kedi tuvaletten cikinca bunun icinden gecmek zorunda kalacak. gecerken de kumlar dokulecek.

hani bazi havuzlarda kabinlerden ciktiktan sonra bir koridordan gecersin, sensorlu sistem vardir, sen gecerken su puskurur, sagli sollu demir cubuklar da oldugu icin dumduz kosarak gecemez iyice islanirsin, en son da visne rengi suya ayagini sokar cikarsin. anlatabildim mi acaba :( oyle bir duzenek yapsan kartona?

yani su puskurtmicen tabi de; kutuya cubuklar batiricaksin, kedi gecerken egilip bukulup zaman gecirecek kutuda, o arada kumlar dokulecek, kediye de oyun olacak.
  • jimicik  (07.01.16 15:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.