[]

uyku düzeni

bri süredir güneşi görmedim desem yeridir, sürekli karanlıkta yaşamaktan depresyona girdiğimi düşünüyorum. en erken sabah beşte yatıyor va 2-3'den önce uyanmıyorum hatta dün iyice işin cılkını çıkartıp aksam dokuzda uyandım.(yuhh o kadar uyunurmu diyenlere katılıyorum)
bu saatte uyanık olmamıda henüz uyumamama borçluyum, ama artık herkes gibi insani saatlerde yatıp insanı saatlerde kalkmak istiyorum. eskiden 12'de kalkınca günüm öldü diyordum şimdi 12de kalkınca wooow bu gün erken kalktım diye seviniyorum.
uyku düzenimi nasıl geri kazanırım?

not: daha yazın başına gece 12-1 gibi yatıp en geç 9'da kalkıyordum.

 
sabah erken kalk 6-7 gibi. çok uykun varsa da uyuma kahveyle falan dayan. akşam uykun gelince uyu. böyle 1-2 hafta devam et. sonra otomatik uyanırsın zaten.


  • freetakilir  (02.01.16 09:11:43) 
bu geceden başlayabilirsin. uyuma hiç. akşam saat 2 de 3 de ada çayı iç uyu sabah 7 de kalk ertesi gün de 1 de 2 de uyu gene 7 de kalk. sonra 12 de 1 de uyu. oyle oyle kayar işte


  • zimbirik  (02.01.16 10:02:45) 
gece o saatte yattıktan sonra sabah saat yedide kalkabilsem zaten uyku düzenim düzenli olur, saat maat hak getire uyanmam, hatta yanımda davul çal uyanmam.
birde adaçayının uykuya etkisi olduğuna emin misin ben galonla içiyorum daha uykumu getirdiğini görmedim.

  • kuzey li  (02.01.16 10:16:41) 
Konsere git birkaç kere. Etkinlik falan yap yor kendini. Yorgunlukla erkenden uyursun 3 günden sonra da tamamsın zaten. Senin adaçayıyla işin yok. Uyuyorsun zaten ama saatleri farklı.


  • six packsiz  (02.01.16 10:42:00) 
1 gün dişini sıkıp uyumayacaksın, sonra düzelecek.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.01.16 10:53:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.