[]

film tavsiyesi

ne kadar zor bu işler ya. kötü film gorunce hayattan soguyor insan utanmasa, hele ki yarıda bırakma adeti olmayanlar için.

aradıgım insana dair, kesinlikle hollywoodvari bir yapım olmayacak, gerçekci bir film. bu kategoride begendiklerim, 2 gun ve 1 gece, incendies, force majeure(bunu digerleri kadar begenmedim). illa depresif olmasına da gerek yok, hatta umut dolu olursa daha iyi olur ama vıcık vıcık olmasın; en önemli kriter gerçekcilik. leviathan'a basladım ama şu anki psikolojim uygun diil, daha soft bişey lazım.

danke schon efenim

 
The skin i live in


  • Sskywalkeremre  (01.01.16 22:32:39) 
  • nothing in my way  (01.01.16 22:33:42) 
c.r.a.z.y


  • in vino veritas  (01.01.16 22:37:15) 
buffalo 66
beş vakit
kosmos
beregis avtomobilya
ida
on the waterfront
sunset boulevard
eraserhead
conspirators of plesure
la jetee
onibaba
bunny lake is missing
autumn sonata
europa
gummo


hollywood'dan "golden age hollywood" filmleri iyidir.

taxi driver
easy rider gibi filmler iyidir bu kategoriden.
  • lesmiserables  (02.01.16 00:02:00 ~ 00:27:46) 
Salla softu yardır gitsin:

Tarkovsky- offret

İzlerken yer yer küfredersin bana ama sonunda farklı,derin,yüzeysel olmayan bir şey izledim oh be dersin.Ben de bu gün izledim tadı hala damağımda. Sorumluluk kabul etmem ama dediğim gibi bu türü sevmiyorsan bayağı saydırırsın bana.
  • turkuaz  (02.01.16 00:16:03) 
merhaba. şu filmi kimse kimseye önermiyo ya çok garip geliyo bana "carnage". oyunculardan dolayı hollywoodvari diye düşünebilirsin de kötü bişey olmadığını düşünüyorum hollywoodun. sinema/tv bölümünü yeni kazanan öğrenci gibi hollywood hep aynı yea ben iran sineması seviyorum demeyelim bence. bahsettigim film de umut vaadedilmiyor ama diyaloglar o kadar doğal ki izlerseniz umarım seversiniz.


  • libertine  (02.01.16 00:21:43 ~ 00:22:28) 
hollywood olmasın demiyor ki -vari olmasın diyor. yani hollywood olabilir ama stereotipe uymasın diyor, ben öyle anladım

yav çünkü yazdıklarımın bazıları hollywood yapımı, durum buysa ben de sileyim onları o zaman. soruyorum yani galandar, bu mudur?
  • godoşu beklerken  (02.01.16 00:25:08) 
muhtemelen ben yanılmışımdır. babam hollywoodda set iscisiyken öldü bazen gereksiz hassaslaşabiliyorum bu konuda.


  • libertine  (02.01.16 00:39:09) 
:( başınız sağolsun, bilmeden dokunmuş oldum, üzgünüm.


  • godoşu beklerken  (02.01.16 00:50:14) 
tesekkur ederim, bi gittim baya cosmus burası. hollywooddan anladıgım zorlama hikayeler, dandik oyunculuklar falan. o yuzden godoş'u bekleyen arkadasım önce dedigin filmlerin en azından fragmanına bi bakıp öyle cevab verebilirim sana.

ayrıca libertine dalga geçmemiş mi? dalgadır umarım o_O

bu arada copie conforme'ye baslamıs bulundum, dk 15 ve sergenle sıkıntı var gibi. bakcez
  • galandar kostumu  (02.01.16 00:52:54 ~ 00:53:32) 
geyik yaptım beya gülücük koymayınca belli olmuyo tabi, hassasiyetiniz için sağolun. "güneşli pazartesiler"de çok güzeldi bu arada izlemediyseniz.


  • libertine  (02.01.16 04:42:35 ~ 06:48:00) 
önce dizi tavsiye edicem: black mirror (bunun her bölümü zaten birbirinden bağımsız, ayrı ayrı filmler gibi)

tek mekanlı: carnage +1

sosyolojik deney vari: jagten

felsefi, kara mizahlı: the lobster

umut dolu: the station agent

tek mekanlı tek oyunculu: locke

ilişkiler üzerine: closer

depresif: shame

karanlık da masalsı da: ondine

hırs, güç, öfke: there will be blood

zaaflar: seven
  • whimsical  (04.01.16 12:12:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.