[]

Babamın takside telefon dusurmusler

Yılbaşı gecesi babam eve döndükten sonra arabada LG g4 bulmuş. Bulduğunda telefon kapalıydı. Sarja taktik açtık sahibine ulaşmak için ama pin kodu var. Hem cihazda hem sim kartta. Sim kartta olmasaydı başka cihaza takip rehberinde ulasirdik birilerine.

Şimdi bu cihazın sahibine nasıl ulasacagiz? İnşallah hangi taksiye bildiğini unutmamış da gelip duraktan ister.

Sim karti turkcelle gotursek bulabilirler mi turkcelleden?

 
sim kartı çıkart operatöre sor sahibinin iletişim bilgileri belki vardır mail vs.


  • basond  (01.01.16 14:39:28) 
pin kodunu atlayabiliyorsun çoğu smartphoneda arama yapamıyorsun ancak telefon açılıyor. eğer böyle bi durum varsa belki kişilere ulaşabilirsin. öte yandan telefonu sahibindende ilana koy açıklamaya da "nerede nasıl kaybettiğine dair doğru bilgiyi veren asıl sahibine verilecektir" diye bi not düş. ben şahsen telefonumu kaybetsem ilk sahibindene bakarım


  • KidLazer  (01.01.16 14:49:36) 
Acil Durum ayarlamalarını yapmış olabilir kilit ekranında in case of emergency tuşu varsa oradan öğrenebilirsin belki.

Sim kartı çıkartıp telefonu açıp kilit olsa da üst bildirim çubuğunu çekip sağ üstte kişi simgesi varsa ona dokun belki ad soyad yazabilir.

Bunun dışında sim kart operatörünü deneyebilirsiniz belki.
  • atom karincanin torunu  (01.01.16 15:14:44) 
Sahibinden ilanı onaylamadı. Operatöre gideceğiz yarın.


  • evrenos gazi  (01.01.16 21:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.