[]

Oral b şarjlı diş fırçası

Kullanan var mı? Memnun musunuz? Mesela alsam hangi modelini almalıyım?




 
Professional Care 500 Elektrikli Diş Fırçası bunu kullanıyorum ben memnunum daha yarı yolda bırakmadı. özellikle dişlerin arkasını fırçalarken çok işe yarıyor bunlar.

başlığınıda aliexpressden getirmiştim 1 dolar mı neydi 4 tanesi. ama dikkat et 3d white baslık almıştım bu care 500ye uygun olmamıştı. o başlık için başka fırça varmış sanırım.

diş etlerinin cekilmesine neden oluyor diyorlar bu arada. doğruluk payı var mı bilmiyorum.
  • ketcapli dondurma  (01.01.16 02:44:23) 
Gayet memnunum.


  • 386 dx  (01.01.16 02:50:01) 
Uykum var iki satir yazayim.
5000 ve ustune bak sadece. Kalanini salla.

Hediye etti firma, kullandim.is gorur. Ama soyle bir sey soylemek isterim. Bu tip fircalar yaslilara,mental retarda olanlar gibi kendi kendine fircalayamayanlara yonelik aslinda. Tabi cok buyuk bir pazar ve bu da kullaniliyor.

Bunu neden dedim? Cunku bu tur fircalarla daha etkili fircalayacaksin diye bir sey yok. Eger normal fircayi uygun teknikte kullanamiyorsan bunlara yonel.

Dis eti cekilmesi, diste abrazyon gibi konulara da deginirsek, bu ust modellerde fazla baski yapinca durma ozelligi var onunla asmislar o konuyu. Yine de nazik davranmak onemli.
  • bir ileti paylastim  (01.01.16 03:29:34) 
Kullanıyorum, memnunum.
Basınç sensörü olan en ucuzu modeli almanı tavsiye ederim (galiba 5000di)
Basınç sensörü olmazsa çok hassas kullanmak gerekiyor.
  • eccocan  (01.01.16 07:14:35) 
diş doktorları tavsiye etmiyor olayı kolpa.

oral professional care 9000 aldım ben parayı bayılıp.
Gayet memnunum
  • KaraSakall  (01.01.16 09:30:35) 
care 9000+1

modifiye bass teknikli başlık olan modelinin dışıdakileri tavsiye etmem, modifiye bass başlıklı olanı al daha yeni çıktı.
  • neferkitty  (01.01.16 10:31:07) 
Bu arada dişlerimi fırçalamaya üşendiğimden geçmedim arayışa :) daha etkili temizlesin. Arayış gayem bu :))


  • hede hodo  (01.01.16 10:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.