[]

leyla lydia tuğutlu diye bir bağyan

5 senedir türkiye'de yaşamadığımdan haber hariç hiç bir programı da bilmiyorum. her gelişimde 20 tane yeni kişi aktör/aktris olmuş oluyor, kimseyi tanımıyorum artık.

bu gelişimde istanbuldan tekirdağa giderken otobüste kiralık aşk diye bir dizi vardı starda. ona bakındım, iz diye bir kız vardı. hmm güzelmiş, unutmayayım da kimmiş bu diye bakayım internetten sonra dedim ve unuttum.

dün izmirdeydim, akşamki otobüs kadar vakit geçsin diye 2 seans sinemaya gittim. filmin biri delibal'dı. acaip güzel bir kız oynuyordu. meğersem bu iz'miş oynayan. tip olarak hiç benzemiyordu halbuki, vücut da çıtı pıtı duruyordu. halbuki kiralık aşk'ta götlü, memeli at gibi duruyordu.

sonrasında kiralık aşk'a yine baktım, başrolünde kızıl saçlı kız oynuyomuş. neden ki ya, tuğutlunun başrolde olması gerekli halbuki.

velhasıl kelam böyle gereksiz bir girişten sonra; bu kadın çok başka, çok acaip bi güzelliğe sahip değil mi ya? hiç beğenmem böyle pıtrak gibi çoğalan aptal aktrisleri ama bu kız harbiden acaip güzel ya. tek ben değilim di mi bu kadar olağan dışı güzel bulan?

 
Hergun metrobuste bu seviyede guzellige sahip 2-3 tane kadin gorursun. Prime Time'da binersen garantilemis olursun.
Kotu kiz degil, guzel kiz evet.

Edit: hanasayfahaberleri.com
img.a24.com.tr
www.yaseminozbudun.com
Ayni kisiden bahsediyoruz degil mi? Evet metrobuste var bundan.
Ama bundan yok mesela metorubste: zntent.com
  • stavro  (31.12.15 21:10:51 ~ 21:37:11) 
oha amk, her gun metrobuste 3 kiz goruyormus bu guzellikte.

oglum ben milano'da yasiyorum, evimin karsisi modeling agency, tram'da, metroda model kayniyor, iki hatundan 3'u model sokaktaki, ben boyle bir guzellik gormedim daha. nasil oluyor da metrobuste goruyorsunuz? lord degilim, ben de metrobuse, metroya biniyorum istanbulda, oehh yani bu da nasil normallestirilir ya?

cogzel hatun, keske tum unluler boyle guzel olsa.

* esmer severim, kapkara olacak boyle sac, goz. ambrosini, lima, shayk falan filan hic bir anlam ifade etmiyorlar bana, 0'im bu tiplere karsi. ispanyol, italyan, esmer turk kizina ölürüm.
  • no christ requires  (31.12.15 21:15:49 ~ 21:50:26) 
çok güzel evet. 5-6 sene önce falan es-es diye bi dizi vardı ilk orada keşfetmiştim ben de.


  • xenophobe  (31.12.15 21:26:55) 
kız bildiğim kadarıyla miss Turkey. model standardında olmasa zaten o yarışmalarda olmaz. (oyuncu değil yani aslında model) tek sen değilsin, jüri beğenmiş güzel yani orası kesin :)
fakat TV başka bir dünya ve genelde daha iyi fotoğraf veren, görece daha minyon hatunları dizilere daha bir seçiyorlar. bu hatun iri, TV normallerine göre. sinemada da sadece görüntü yetmiyor azcık oynayabilmek de lazım bu daha o kadar olmamış.

sonrasında şunu ekleyim tabi bu abla gibi olduğumdan değil ama esmerim benim "piyasam" avrupada bunun 1500 katı filan :P
türkiyede 100 erkekten 98inin dibi o dediğin başroldeki kıza düşer kalan 2sinden 1i aseksüel öbürü gaydir. Öyleyken öyle yani, avrupada algılar değişiyor. bu tipteki bir hatun çok düzgün fizikli, sevimli/cool/orantılı, kaşı gözü, yüzü çok güzel olabilir, herkes de güzel de bulur ama buralarda kimsenin dibi düşmez, umarım anlatabildim.
  • niye ama  (31.12.15 21:39:14) 
ben ilk çıktığında çok beğeniyordum (çıktığında??!). sonra bir gün finalden çıktım aşağı iniyorum, merdivenlerden süzüle süzüle çıkıyor bir melaike. bir baktım bu, böyle kanlı canlı. böyle bildiğin mal gibi baktım herhalde, bilemiyorum o anı tam. arkasında iki tane "herif" vardı biraz arkadan yürüyen ve iri yapılı. onların koruma olduğunu anlayınca sempatimde azalma oldu, sonra ht kulüp mü nedir, onu sunarken gördüm "bu ne samimiyetsizlik ulen" diyip bağımı kopardım. artık görüşmüyoruz...


  • baba jo  (31.12.15 21:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.