[]

Yalnızlıktan gollum haline gelinir mi?

Uyuyodum bugün, yine sizin icin super bir soruyla uyandım.

Yalnızlıktan gollum haline gelmek teori ve pratikte mümkün müdür?


 
değil.


  • icim urperiyor  (31.12.15 19:04:04) 
  • anonymice  (31.12.15 19:05:53) 
arkadaş geçen gece evde yemek yerken bir sıkıntı bastı. öyle böyle değil. böyle ciğerime sarman bir kedi oturmuş suratıma bakıp gırlıyor sanki. attım kendimi dışarı. hava buz gibi. döndüm araba anahtarlarını aldım. açtım klimayı ama teknik olarak yine içerde olduğumu farkettim. bastım gaza. torpidodan yıldız Tilbe'nin aşkperest albümünü buldum. taktım dinliyorum. ruh sağlığı için çok tehlikeli bir albümmüş anladım. nasıl bir gaza bastıysam, evden 20 km kadar uzağa gitmiştim. çok boktan bir yere. halbuki bi 10 km daha batıya gitseydim tertemiz göl havasıyla sıcak bir çay yudumlayabilirdim. veya en başta kuzeye dürüp arabayı, sahile gidebilir, dalgaların sesini dinleyebilir, iyotun dibine vurabilirdim. basiretim bağlanmış herhalde. neyse. gittiğim saçma sapan semtte insanlar saçma sapan kafelerde oksijen yerine sigara solumak için idrar yolu enfeksiyonu kaparlarken, fütursuzca whatsapp'tan bir kaç "slm" gönderdim. üç denememin üçü de evde pijamalarını giyip uzandıklarını söylemişti. kalkın giyinin çıkın demekten bile üşendim. sonra da eve geldim. yattım uyudum.

sonuç olarak, yalnızlıktan gollum olunur mu bilmiyorum. gollum olursan hakkında dava açabilirler bak onu biliyorum.
yalnızlıktan kilometrelerce yol yapıp, gereksiz yakıt tüketerek, küresel ısınmayı hızlandırıp, gezegeni ısıtabilirsin.
  • cliquot  (31.12.15 19:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.