[]

çıldıracağım

fotoşop yükledim adobe'den, crack bile yapmadım. Çalışırken ekran kartı hatası verdi, onu değiştirdim, sonra geçti.
şimdi de aniden mavi ekrana geçip kapanıyor, kernel security check failure dedi. Baktım google'dan napılabilir,
disk ttaraması yapın demişler.
yapayım dedim, ekteki cevabı verdi.

hiçbişey açık değil şu anda, chrome açık bi de mcaffee var. o da kasıyor olabilir ama 8 gb i5 makina yani o kadar da olmasın.
sorunlar bitmiyor bitmiyor :(((
ne yapacağım şimdi,
kernel security check için ne yapabiiirim ayrıca.
bu kendini restartlama 2 kere oldu şimdiye kadar.

 
başka bir setup dosyasından dene bence


  • cekilmis gayfe  (31.12.15 14:59:19) 
çalışan diske chkdsk yapamam yeniden başlattığında yapayım mı diye soruyor sana bilgisayar

Y'ye basıp bilgisayarı yeniden başlatman lazım. Ama bence çözüm o değil. Ram patlamış olabilir. her şey olabilir ama bir donanım sorunu olduğu kesin.
  • himmet dayi  (31.12.15 15:08:16) 
aynı problem bende de var ve win10 dan dolayı sanırım

www.eksiduyuru.com
  • Northern Mariner  (31.12.15 16:05:17) 
setup dosyasından yapmadım.

bende win10 değil. 8.1
lanet olası 8gb ram, 4vdb dedicated VRAM
bi de dün illustarator ve fotosopta "ekran kartın yetersiz" dediydi, nvidia'yı bulamadı, elle bağladık gittik, gör bunu dedik. sonra 4 kere görmedi, 5.de gördü nasılsa.

çalışan diske yapmadı, açılışta yapınca da %10da kaldı, 50 dakika. sonra off tuşuna uzun basarak kestim zorla, yine başladı aynı şekilde yine aynı..

fotosop illustrator yükledim , ardından tanımadı, nvidia ekran kartını güncelledim. bunu gör diye bağladım. kernel bilmemne çıktı. niye böyle ya.
  • neynep  (31.12.15 16:22:43) 
Çözümü buldum,

Sorunu nvidia driverları yaratmakta, öncelikle www.guru3d.com bu program ile tüm nvidia sürücülerini kaldırıp eski driver versiyonu ile kullanmak gerekiyor. Bende 359.06 numaralı driver ile sorunsuz çalıştı.
  • Northern Mariner  (02.01.16 13:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.