[]

vize- hangisi daha mantıklı- hesap dökümü

merhaba,
schengen vizesi için 3 aylık banka hesap dökümü alacağım. ben öğrenciyim, hesabımda o kadar para yok. babamın hesabında var. sorum şu:
babamın hesap dökümünü çıkartsam ve masraflarıma o karşılayacaktır şeyklinde dilekçe mi yazdırsam yoksa babamda para alıp kendi hesabıma atıp kendi hesabımın dökümünü mü alsam? ya da her ikisini de mi yapsam? adamlar kıllınır mı bu son andaki para akışından?
teşekkürler

 
Öğrenciyseniz ve geliriniz yoksa zaten anne babanızın sponsor olması zorunlu, alamazsınız diğer türlü. yalnızca hesaplarındaki parayı değil, sgk ya da emekli maaş dökümü falan da lazım. Bakmadınız mı gereken belgelere vize için?


  • whoosie  (31.12.15 10:36:04 ~ 10:36:19) 
gereken belgelere bakın.
masrafları babanız karşılayacaksa hesap dökümü dışında da bir ton evrak istiyorlar.
bir geliriniz yoksa ve çalışan değilseniz zaten vize falan vermezler size tek başınıza. sponsor şart.
  • uuth  (31.12.15 11:39:47) 
Bir ton evraki nerede istiyorlar ben goremedim. Babamin hesap dokumu ve masraflari ustlenecegini gosteren elge disinda bir sey istiyorlarsa link yollar misiniz cek cumhuriyeti vizesi


  • sckxyss  (31.12.15 11:44:17) 
çek cumhuriyeti detaylarını bilmiyorum, ama schengen vizesi veren bildiğim diğer tüm ülkeler masrafı karşılayacak kişinin banka hesabının yanı sıra çalıştığı şirketin imza sirküsü, şirket vergi levhası vb bir yığın belge istiyorlar.

sitelerinde yazana eyvallah ama sürprize uğramamak adına önceden bir arayıp kesinleştirmekte fayda var.
  • uuth  (31.12.15 11:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.