[]

Askerlik tecili

Sevgili dostlar, durum şu ki ben haziran 2015'te mezun oldum. E-devletten tecil sorguladım, 31.12.2015 görünüyordu. Ben diyelim ocak ayında gittim tecil ettirmeye. Öncelikle herhangi bir sıkıntı olur mu? Merak ettiğim bir diğer mevzu da benim tecilim ocak 2018'e kadar mı olur yoksa haziran 2017'ye kadar mı? Yani tecil ettirdiğin tarihten 2 yıl sonrasına mı atıyor yoksa mezuniyet tarihinden 2 yıl sonrasına mı?




 
Tecilin her türlü mezuniyet tarihin + iki yıl olur. Günü gününe. 15 Haziran 2015'se mezuniyet tarihin, 15 Haziran 2017'ye kadar tecilli olursun. Herkes senin kadar akıllı olsa...


  • alperz  (31.12.15 05:47:36) 
mezuniyetten sonra 3 ay içinde yaptırılması gerekiyor diye biliyordum ben. ama ne zaman yaptırırsan yaptır tecil haziran 2017ye kadar.


  • bobinhoo  (31.12.15 08:41:13) 
Mezuniyet tarihinden itibaren 2 ay içerisinde tecil için gitmek gerekiyor. Ama askeriye bu konuda esnek davranıyor, yıl sonuna kadar sıkıntı çıkmıyor. Sen de çok geçmeden, Şubat'a kalmadan gidip işlemlerini yaptır. Hatta bugün gitsen iyi olur bence. Tecilin de 2017 Haziran'a kadar yapılır, 2017 Ağustos veya en geç 2017 Kasım celbinde de askere gidersin.


  • Abdurrahman  (31.12.15 08:50:32 ~ 08:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.