[]

beyaz saçlar üssel fonksiyonla mı çalısıyor :(

gece gece yine stres yaptım ya, sacımda ilk beyazı farkedeli daha 1 yıl olmadı. basta, toplamda 3 tane saymıstım. sonra aylar icinde teker teker arttı, derken en son baktıgımda şakaklarımda ve tepemde bisürülerdi. saymadım ama rahat 20 var.

bu kadar hızlı artması normal mi? altında baska bi hastalık bişiy yatmaz inşallah. nerde okudugumu bilmiyorum ama beyin tümörüyle korelasyon kurulduguna dair bişiy kalmıs aklımda:/


 
tümör mevzusuyla ilgili hiç bir şey duymadım ben. ama başladı mı hızlı artar. normal o.

ayrıca saçtaki beyazları sayan beyin sağlığını koruyamayabilir. sal gitsin rahat ol biraz. ilk beyazımı gördüğümde 15 yaşındaydım hiç bu kadar ciddiye almadım.
  • dinsiz adam  (31.12.15 01:23:10) 
işte onları okumayacaksın. bi' korelasyon kurma yani. lisede bir arkadaşım vardı, saçları resmen beyazlamıştı çocuğun. üniversiteye geldim, kiminin saçlar fırça gibi, kiminin dökülmüş, kiminin beyazlar artmış. yaşını bilmiyorum ama 22-23 yaşlarında saçı beyazlamaya başlayan epey kişi tanıyorum. bende ise saç dökülmesi hafiften başladı ama hâlâ beyazlama yok. genetik sanıyorum.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (31.12.15 01:27:47 ~ 01:28:19) 
@dinsiz saymadım ama ailede 40lı yaslarda baslayıp bende 20lerde cıkınca kafaya takıyorum ister istemez:/
@mesglsn, haklısın taktıkca artıyor belki de

  • galandar kostumu  (31.12.15 01:34:08) 
işte bunlar hep genetik. bizim ailede de dökülme 40'da başlar, bende 20'de başladı.


  • icim urperiyor  (31.12.15 01:36:13) 
Bunun tiroid den vitamin eksikliğine, genetik faktörlere kadar birçok sebebi olabilir. Öncelikle bir dahiliye ve cildiye doktoruna gidip bir problemin olup olmadığını öğrenebilirsin. Birşey yoksa genetiktir deyip geç, dökülmediğine dua et. Beyazın çaresi var da olmayan saçın çaresi yok.


  • zenlaid  (31.12.15 10:24:19) 
  • [silinmiş]  (31.12.15 10:35:30) 
@zenlaid, tiroidi hiç duymamıştım bende var.

@düşbeg, 27 yas krizi gerçekten fena
  • galandar kostumu  (31.12.15 15:29:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.