[]

Gıda zehirlenmesi?

İşyerinde 3 arkadaş hamburger yedik yalnız ikimiz et diğer arkadaş tavuk yedi. Tavuk yiyen arkadaş takribi 20 dakika sonra karın ağrısı ile wc yolunu tuttu. Yaklaşık 2 saattir de durmadan gidiyor. Kusma yok midede problem yok diyor. Şu an sadece ishal. Biz tavuktan şüphelendik ama şimdi bu kızı eve gönderelim mi yoksa acile mi götürelim ne yapalım?

Türk kahvesine limon sıkıp yedi 1 saat kadar önce ve yanımızda da reflör ilaç var.

Ne yapalım? Şimdiden teşekkürler.

 
gidin sağlık ihmale gelmez zehirlenmiş olabilir. taze tavuk çok yararlıdır fakat bozulursa da çok kötü yapar.


  • freetakilir  (30.12.15 19:25:14) 
20 dakikada bağırsaklara etki etmesi pek mümkün değil. Başka bir sorun olabilir, ihmal etmemek lazım.


  • deepfreeze  (30.12.15 19:29:10 ~ 19:30:00) 
Bir acile götürün valla ya, ben de öyle olmuştum da en son tuvaletten çıkınca zangır zangır titremeye başladım, koştur koştur hastaneye gittik. 3 serum verdiler kendime geldim. Sonrasında patates, muz falan öyle şeylerle beslendim geçti 1-2 güne. Bol bol su da içsin ihmal etmesin.


  • rabbititus  (30.12.15 19:30:38) 
7-8 ay evvel, bir yakınımın cenazesine gitmiştim. cenaze evine getirilen böreği yememden takribi 1 saat sonra mide bulantım ve ağrım başlamıştı, sonra ayakta duramaz hâle gelmiştim. ishal başlamıştı ve acile götürmüşlerdi beni de.

yani tek ishal belirtisi oluyor mu zehirlenmenin bilmiyorum ama birden başlaması enteresan olmuş. bence de götürün acile.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (30.12.15 19:35:49) 
acil'e gidin. eger zehirlenme ise hanburger aldiginiz yeri www.alo174.gov.tr sikayet edin.


  • 1917  (30.12.15 20:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.