[]

alkolden götü başı dağıtmak

27 yaşındayım. herkes kadar içki ortamına girmiş çıkmışlığım var. Bir çok kere tolu bir ortamda içmişliğim var bir kez olsun götü başı dağıtmışlığım yok.

Ta ki düne kadar.Bok gibi olan sesimle türkü söylemeler mi dersin, oynamak adı altında tepinmeler mi dersin ne ararsan var. Ve evet hepsi sabit bir kamera tarafından çekildi ve çalışanlara toplu olarak mail atılacak. Sabah bi geldim herkes bana gülüyo. Rezillik diz boyu.

Ne bok yicem bilmiyorum. bir iki bişiy söyleyin.

 
ehe. hepimize oluyor. utanacaksın işte böyle biraz. sonra ne kadar hızlı unutulduğuna şaşıracaksın. senede 1 kere falan o vidyolara bakıp dalga geçecekler senle. yine utanacaksın bi 10 dakikalığına.


  • fatihkkk  (30.12.15 15:10:24) 
utanma duygusu cok prehistorik bir duygu. Azalarak bitecek zaten, bitmesi lazım. Tasalanma.

Ickı ıcıp kendini pilot zanneden adam gordu bu gozler.
  • anonymice  (30.12.15 15:13:51) 
sarhoş olmayacaksak niye içiyoruz aq. millete askıntı sarkıntı olmamışsan hiç utanılacak bişi değil.


  • ayiadam  (30.12.15 15:14:21) 
Yılbaşı eğlencelerinden birinde iş arkadaşlarımdan biri onlarca insanın önünde diğer bir iş arkadaşımın üzerine kustu. "Heralde haftalarca unutulmaz" demiştim.

Birkaç güne kimse hatırlamadı bile. Sen kendinden utanıp, "ehe mehe" triplerine girersen kimse unutmaz. Ne yaptığını kabul yoluna devam edersen sen dahil hiç kimse hatırlamaz.

Rahat ol.
  • pulsartgr  (30.12.15 15:16:13) 
e bundan sonra içme.
bu tarz saçmalıklar dalga konusu olacak maalesef. yapacak bir şey yok. ama toplu mail atmak öküzlükmüş.

  • enkolaykullaniciadi  (30.12.15 15:41:29) 
Sen de kendinle dalga geç. Ezilip büzülme.


  • elorelia  (30.12.15 15:48:29) 
Arkadaşların ile eğlenmişsin işte ne güzel. Alkolün amacı bu zaten. Babam düğünlerde ayakkabıyı eline alıp yere vura vura oynardı düğünün sonunda, gülerdik. Çok içerdi rahmetli.
Ne demişler
Bira <3, çünkü en güzel hikayeler salata ile başlamaz :))
  • hasmetizm 2046  (30.12.15 15:55:24) 
gülen gülsün. bir iki güne herkes unutur. kafanı takma. denildiği gibi kimseye salça olmamış rahatsız etmemişsen mesele yok. biraz kafa dağıtmak, kalıplardan çıkmak için içmiyor muyuz zaten?


  • rosencruz  (30.12.15 16:10:17) 
Bence youtube a koy. bizim arkadaşın kardeşi evleniyordu bi halay sahnemiz var bütün sülale ne zaman denk gelse izliyor hala biz de açıp bakıyoruz ara ara :)


  • ergenpezeveng  (30.12.15 16:17:44) 
Youtube'a koy evet.

Olayı kendin itibarsızlaştırırsan kimse dalga geçemez. :) Riskli ama başka çaren yok.
  • yirmisantim  (30.12.15 16:21:50) 
Düne kadar gerektiği kadar içmemişsin demek ki. Bu yaşına kadar niye içmedin ki zaten?


  • r_u_h  (30.12.15 16:26:54) 
alkollüyken yaptığım şeyler için utanmayı uzun süre önce bıraktım. sende öyle yap. her sarhoşluktan sonra ortamdaki herkese mesaj atıp biraz kendimi kaybetmişim ya diyordum, yormaya başladı.


  • yonge and bloor  (30.12.15 16:35:10) 
kimseye zarar vermyiorsan sıkıntı değil. (bıçakla saldıran gördüm)

ortamdakilerin hepsinin içmesi lazım. arada ayık olunca sıkılıp insanların davranışlarını izliyor. sabah "sen çok sarhıoş oldun" deyip duruyorlar. sana ne amk?

kendinle dalga geçicen adjkahdkj kusura bakmayın amı götü dağıttım gene heheh diycen. nedir yaa...
  • supergirl  (30.12.15 18:59:14) 
yav bi' düğünde de bana böyle oldu. başta çok cool'um, ablamın arkadaşları beni piste davet ediyorlar. yav yok kankalar sonra oynayayım diyorum, ta ki o lemoncello şişesini yarılayana kadar. haydiiii, nasıl kıvırıyorum görmen lazım. her türlü, tekno, folk ne ararsa var. her şarkıda oynamışım ve kameranın dibindeyim.

hâlâ izleyip izleyip gülerim, kopyası da en az 50 evde var :D
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (30.12.15 19:04:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.