[]

Neden yarının tatil olduğunu düşünüyorsunuz ?

En azından devlet kurumları için.
Resmi gazetede mi yayınlandı ?
Başbakan açıklama mı yaptı ?
Rektör mü söyledi ?
Kurum müdürü SMS mi attı ?
Şirket Ceo su çaldırıp mı kapattı ?

Neden ?
Neden ?
Neden YAHU ?

 
özel sektör için konusacagım. bizim şirket zaten yarım gündü, kardan dolayı tam olabilir. devlet kurumları icinse de totoş medyanın gazı işte.


  • all girls dream  (30.12.15 14:55:16) 
herkes aynı şeyi düşünürse belki tatil yaparlar diye.


  • hpkhga  (30.12.15 14:55:23) 
geçen yıl bizim firma yarım gün çalışmış mesela. ondan.
ve kardan dolayı belki milleti erken bırakırlar. insanlar hindi falan pişirecek ne bileyim.

  • dedimmidemedimmi  (30.12.15 15:02:56) 
Nedem bu kadar rahatsiz etti bu seni, boyle mutluyuz, boyle dusunuyoruz


  • balpolen  (30.12.15 15:04:23) 
geçen yıl tatildi çünkü. memurum.
şu an izindeyim gerçi, bana farketmez.

  • manuel mandalina  (30.12.15 15:19:53 ~ 15:20:36) 
Inanmak basarmanin yarisidir.


  • stavro  (30.12.15 15:20:45) 
Bizde işi olmayan gelmicek


  • [silinmiş]  (30.12.15 15:21:08) 
@balpolen Çünkü herkes tatile meyilli. Yarın resmi tatil olsa bugün için soracaklar böyle böyle gidiyor yani. Utanmasalar bütün hafta tatil olacak. Ama resmi tatil nedir , nasıl ilan edilir, Bir günün tatil olması için ne gerekir kimse bilmiyor, araştırmıyor. Emin olmadıkları konuda ise tatilmiş gibi davranıyorlar. Mesela okuldan arkadaşlar plan yapmış neymiş efendim yarın öğleden sonra tatilmiş.Kim dedi diyorum cevap yok. Kim dedi arkadaşım kim kim neye göre böyle bir plan yaptın. İşe geliyorum aynı şekilde. Bu beni hem üzüyor hem kızdırıyor.
Aslında bunları uyarmayacaksın gelmeyecek işe okula o zaman anlarlar.

  • infernalcadre  (30.12.15 15:25:23) 
@infernal

Belli ki toplumsal olarak kurallara riayet etmek yerine öngörülerle hareket edilmesine kızgınsın. İnsanların çalışmaktan çok kaytarmanın peşinde koşmasına kızgınsın. Hatta arttırıyorum, bu gibi durumlarda mantıklı davranan tarafın değil karşı tarafın haklı çıkmasına kızgınsın.

Haklısın. Fakat sakin olmak ve s.ktir etmek dışında yapacak hiçbir şey yok. Derin bir nefes al ve yarın için sen de plan yap. Bu kadar idealizmle anca kafayı üşütürsün.
  • pulsartgr  (30.12.15 15:42:07) 
koyun world problems...


  • e haliyle  (30.12.15 16:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.