[]

Açık mekanlardaki sobalardan rahatsız olmuyor musunuz?

Herkes rahat rahat oturuyor gözüküyor da ben bu sobalar altında daral geçiriyorum, kıpkırmızı oluyorum, içimden alev çıkar gibi oluyor, havaya ihtiyaç duyuyorum.




 
sobanın altına oturma sen de? direkt altını iyi ısıtıyoronlar çevresini değil. üşüyen otursun


  • la noix  (30.12.15 11:14:33) 
Bırak açık alanı ben 2O sene sobalı evde büyüdüm ne rahatsızlığı miss gibi


  • seindfeld  (30.12.15 11:19:59) 
Tam altında beynini yakıyor bazıları doğrudur ama o soğukta donmaktan iyidir.


  • nawar  (30.12.15 11:22:37) 
o sobanın yanında kıvrılıp uyumak gibisi yok <3


  • dessy  (30.12.15 11:29:49) 
o sobadan rahatsız olunur mu ya dünyanın en güzel şeyi


  • sta  (30.12.15 11:30:46) 
Ben tepeden ısıtanlardan çok rahatsız oluyorum, üşüyerek oturmayı ya da dışarda oturmamayı tercih ederim, ufo tipi olanlar tam karşısında oturmadıkça rahatsız etmiyor ya da palmiye soba dedikleri türden olanlar kışın dışarının tadını çıkarabilmek için çok uygun ama tepeden ısıtmalılar beyin haşlama yapıyor.

Tüm bunların yanında zaten açık hava sobası olan yerlerde illaki sigara içiliyor, bu durum zaten dışarda oturmama engel olduğu için bu tip sobalara çok maruz kalmıyorum ya da kalamıyorum.
  •   (30.12.15 11:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.