[]

Sabahları Boğaz Ağrısı

Bir kaç haftadır sabahları inanılmaz bir boğaz ağrısı ve ağız kokusuyla uyanıyorum. Kokuyu geçirmek için yaklaşık 15 dakika dişlerimi fırçalıyorum ve bu sürede bazen kanla karışık olmak üzere sürekli balgam tükürüyorum. Önce gece midem çok boş kaldığından mı diye düşünüp geceleri kalkıp yemek yemeyi denedim ancak sabah ne var ne yoksa yine kusuyorum. Yatış tarzımdan mı diye düşünüp farklı şekillerde de yatmayı denedim yine yok. Sigaram da yok. Nedir sorunum? Gidiyim mi doktora?




 
bence doktora elbetteki gidin de bu arada 15 dk diş fırçalamak nasıl yahu?? diş etleriniz zarar görür dişlerinize bişi mişi olur çok fazla değil mi 15 dk?


  • velvet revolution  (22.10.09 02:21:07) 
işin içinde kan varsa bekleyerek geçmez bence. doktor size gelmeden siz gidin bence


  • sttc  (22.10.09 02:51:24) 
mide sorunlarına ilaveten reflü gibi sanki. mide asitleri gece ağıza çıkınca boğazı da yakıyor tabi. tahriş ediyordur çok. doktora gidin mutlaka. gece yemek yemeyin, reflü ise azıtır. yüksekçe bir yastık kullanmaya çalışın. dişleriniz sağlamsa ağız kokusu mideden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. dişlere kezzap da dökseniz geçmez.


  • kediebesi  (22.10.09 04:31:07) 
20lik dişleriniz çıkıyor olabilir. illa çenede çok ağrı sızı yapacak diye bir kaide yok. kanama olması da bunun göstergelerinden biri. bir diş kliniğine görünseniz iyi edersiniz.


  • jellybonqueen  (22.10.09 10:39:38) 
gece yemek yemek hiç sağlıklı değil. reflü filansa zaten azdırır. lifli sebze meyve yersen ve yatmadan 2-3 saat önce yemeyi bırakırsan ve başucunda sürekli su bulundurursan iyi olur. ağız kokusu ve balgam boğaz enfeksiyonu tarzı bir şeyi hatırlatıyor bana ama tabii daha ciddisi de olabilir, 15 dakika diş minesine de zarar verir, 2 dakika bile fazla. doktora git mutlaka.


  • protothyas  (22.10.09 20:02:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.