[]

Acil Pasaport

Selam Kattegatlılar!

Acil pasaport için sanırım Ankara'ya gidip oradan halletmek gerekiyormuş. Ben İstanbul'da oturuyorum. En acil halletmek için hakikaten Ankaraya'mı gitmek gerekiyor? Ankara'nın neresinde nerede pasaport veriyorlar?

İstanbul'da oluru var mıdır?

Saygılar,

 
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden başvurunuzu yaptıktan sonra posta ile dağıtımı beklemeden aynı gün içinde Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü'nden pasaportunuzu alabiliyorsunuz. Dilerseniz 90 312 484 6868 numaralı telefondan detaylı bilgi edinebilirsiniz. Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü telefon numarasıdır.


  • onu iyi dedin  (30.12.15 10:48:04) 
@onu iyi dedin: Verdiğin cevap çok yardımcı oldu çok sağol. Telefon numarasına sorupta öğrenebilirim ancak belki tecrüben vardır diye soruyorum sabah erkenden mi bu işleri halletmek gerekiyor? Yoksa öğleden sonra roada olsakta yine aynı gün içerisinde alma ihtimalimiz var mı?


  • Nocturne  (30.12.15 10:55:44) 
Rica ederim. yakınlarda bir arkadaşım bu şekilde halletti ancak sabah saat 9 gibi AnkaMALL yanındaki Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden başvurusunu yapıp, öğleden sonra Gölbaşı'ndan aldı. Tüm işlemlerin öğleden sonra yetişip yetişemeyeceğini inan ki ben de bilemiyorum. Dediğiniz gibi bir arayıp sorsanız daha sağlıklı olur.


  • onu iyi dedin  (30.12.15 11:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.