[]

Uyuyamayanlar/Uyumayanlar ve Sebepleri

Evet gececiler, soru başlıkta.

Benimki enteresan bir boğaz sorunu, yutkunduğumda gelen o garip his ve öksürük uyutmadı.


 
projeyle uğraşıyorum. 1 hafta evvel proje son raporunu bastırıp verdim, en azından birkaç gün rahat ederim diye düşünüyordum ama herifin beni bırakacağı yok. hâlâ metot denetiyor. mail atmış gecenin 2'sinde.

köyümde toprağım var, gidip çiftçilik yapayım demeye başladım artık.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (30.12.15 02:20:52) 
çalışıyorum. hiç bir zaman uyumayı sevmedim. geceleri ayakta kalmayı istiyorum ve seviyorum.

bu yıl bir süre erken uyuyup uyanma moduna girdim ama yapamıyorum. şu an mutlu mutlu işlerimi yapıyorum ofiste. gelen giden yok telefon çalmıyor. sabaha kadar çizim yapıp sabah belediyeye gidip akşam 17 22 arası uyuyorum.
  • disardayim  (30.12.15 02:38:49) 
akşam 6 gibi yemeği yeyince uyumuşum. gece 1de uyandım uykum yok panpa.


  • kaledekiyalnizlik  (30.12.15 02:44:01) 
oturuyorum. işim yok, geceyi seviyorum, müzik dinliyorum fragmanlara bakıyorum. keyif.


  • amelie poulain  (30.12.15 02:44:01) 
Çalışıyorum.


  • oligomer  (30.12.15 02:45:00) 
@disardayim gerçekten özendim diyebilirim, gece 12'yi geçti mi iş güç yapamaz oluyorum mesela, çok mu düzenliyim nedir. günlük 5 saat uykuyla durmak da helal dedirtti, bravo.


  • arkburak  (30.12.15 02:47:26) 
babam vefat ettiğinden beri geceleri uyku tutmuyor. normalde uykusu gelince kralını tanımayan uyuyan biriyim uykuya düşkün değilim ama. zor uyuyorum. dahakafayı yastığa koymadan o yolda uykuya dalan biriyken uyuyamıyorum.


  • indescribable  (30.12.15 02:55:57) 
Gün içinde çok fazla uyuyup uyandım, zaten geç kalkmistim. Bir de neredeyse hicbi şey yapmadım. Şimdi de yarın sabahki kursu kaçırmamak için uyumamaya karar verdim. Sabaha kadar biraz ders çalışmayı düşünüyorum. Otuz yaşına geldim, hala sınav, hala ders. Hala birtakım önkoşulları yerine getirme gayreti. Bir turlu "yetkin" olamadım. Bu da gecenin depresyonu.


  • damdanakan  (30.12.15 03:09:12) 
iş iş iş


  • yalnizliktan devren kiralik  (30.12.15 05:41:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.