[]

Sözlük çok bozdu yiieeaa, kaliteli entry girilmiyor artık.

Yalan mı? Doğru tabi. Peki nasıl kanıtlıyoruz bu doğruluğu? "Sözlüğün düştüğü durum bu" diye paylaşılan berbat entrylerle değil de, "şu enrty güzelliğine bir bak" dediğiniz, üzerinde düşünülmüş kaliteli entryler var mıdır?
Espiriler şakalar olur, yeni bir şey öğrendiğiniz olur. Maksat bilmediğimiz cevherlerden faydalanmak.



 
ben şikayet ediyorum tanım, tanım devamı veya bakınız olmayan -afedersin- yarak kürek yazılmış entryleri, ama bir işe yaramıyor, silinmiyor.


  • dgr  (30.12.15 00:21:15) 
Sayfanın en altında sayaç var. 1'den 5'e kadar. Benim için 3 ve altı kötü ama genelde insanlar ibre 2'yi gösterdiğinde sözlüğün bozduğunu söylüyorlar. Altında mavi ufak bir vanası var. Kanzuk ara ara onu açıp değerleri düzeltiyor bazen, sonra sözlük tekrar ısınıyor. Öbür türlü petekler çalışmıyor.


  • air  (30.12.15 00:32:47) 
birincisi her kanalı takip etmiyorum, özellikle gündemle ve futbolla ilgili olanları, çünkü troller ve çöp entryler en çok bu başlıklarda

ikincisi takip ettiğim kanallardan badiler bulup ekliyorum, sonra badileri takip ediyorum, daha nezih oluyor
  • freebird5406_2  (30.12.15 00:34:38) 
4944 tane engellenmiş var bende. 5000 sınırmış, arada bakıp leyla olanları çıkarıyorum listeden. Türkçe bilmeyeni, insan olmayanı, beyni olmayanı ya da kahvehane ağzıyla konuşanı engelliyorum. Bayağı temiz oldu benim için Ekşi. Ama yine de yeterli değil ne yazık ki.


  • kulagina kupe olsun  (30.12.15 02:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.