[]

Bu kodumun ruh halinden nasıl kurtulcam ?

Öncelikle adım samuel, yaşım 23.Sanırım bir çoğumuzda olan bir sorun bu.Şöyle örnek vereyim, olumsuz bir olay yaşadıktan sonra 1 haftada atlatıyorum mesela.Tabi düşünmekten dolayı uykuya dalmam 4-5 saati buluyor bu 1 haftada.Bu 1 haftadan sonra bir anda kendimi aşırı iyi hissediyorum.Böyle 2 hafta falan gidiyor bu hissiyat, harika hissediyorum her şey süper.Sonra gecenin köründe yine bu olay aklıma geliyor.Ve komple bu haftam kötü geçmeye başlıyor.Yine uykuya dalmam 4-5 saati buluyor.Ve zincirleme olarak daha önceden hatırlamak istemediğim olaylar tek tek aklıma geliyor.Sürekli düşünüyorum ,sürekli bu olayları sorguluyorum.Dini açıdan 4-4lük olmasa da yapabildiğim kadarıyla dini görevlerimi yerine getiren bir adamdım(din hayatımda önemli bir yerdeydi onun için yazıyorum).Ama bu ufacık olumsuzluklar kafamda büyüyüp büyüyüp beni o kadar çileden çıkardı ki inancım çok sarsıldı.Hep derdim bu içkiyi, sigarayı neden kullanıyor bu insanlar.Galiba bir kaçışmış bu ve artık bana çok mantıklı gelmeye başladı.Yoldan çıkmak üzereyim ama içim rahat değil.1 hafta sonra finallarim var.Okulum uzuyacak muhtemelen.Sınavlara hiç ama hiç çalışasım yok.Öyle içimi dökmek istedim işte kafam çok karışık soru da soralım sizde durumlar nasıl ?




 
Okulum uzayacak +1, sınavlara çalışasım yok +1

Bu tip durumlarda ilk aklımıza gelen kaçış olsa da davranışımız öyle olmuyor, zevahiri kurtarmak için uyumamaya, düşünmeye, bunalıp daralmaya başlıyoruz. Kaybetmeye mahkum olduğumuz birkaç ayı gözden çıkarıp dinlenmek ve yeni başlangıçlara hazırlanmak en iyisi, yeni bir yıl bunun için çok da uygun bir zaman :)
  • ekinoksah  (29.12.15 19:46:52) 
@ekinoksah
Yeni başlangıçlara ihtiyacım var ama hevesim hiç kalmadı.Bir kendi dertlerime bakıyorum bir de ufacık suçsuz,günahsız çocuklar savaşla büyüyor.En güzel zamanları sefalet içinde geçiyor bunları düşününce de kendimden nefret ediyorum, yaptığımın şımarıklık olduğunu düşünüyorum.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Umarım yeni yıl hepimize yeni başlangıçlar getirir :)

  • Golden Ratio  (29.12.15 20:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.