[]

kızılaydaki favori kafeniz

neresi?




 
Starbucks. Kizilayda totalde 10 farkli kafede oturmussam hepsi de berbatti. Starbucks yine en iyisi. Su kocatepe kahvecisi mi ne var ya bakkal gibi olan o da fena degil.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.12.15 16:31:08) 
zaytung zone un yanında bi yer var hemen yanında neydi adı? hah Nadas! orada sarışın bi eleman var, gittiğinde bi selam söylesene be :(


  • indescribable  (29.12.15 16:40:25) 
lazut cafe başka yere gitmem


  • mantarliborek  (29.12.15 16:43:57) 
pek bir yer bilmiyorum ki. mesela nadas nerede :) lazut cafe nerede bilmiyorum abi. nerede olduğunu da söylerseniz hoş olur. bu arada @indescribable gittiğimde söylerim.:)


  • aelfinn  (29.12.15 16:52:17) 
Aylakla baslayan kafeler güzel oluyor adami var madami var yasami var. Basinda aylagi görünce gireceksin içeri
Birde yukarilarda bigoss ve bogaboynuzu amblemli cafeleri var onlarda iyi oluyor. Ama kizilay starbucks köy kahvesi gibi oluyor yani birisi gelip masalara 52 dagitsa kimse yadirgamaz. Ben o yüzden pek sevemiyorum orayi. Aa birde limonun karsisinda terasta bu ilk ucmayi deneyen adamin adi olan bir yer var orasinin da sistemi guzel ama kahveleri berbat. Onun disinda eski misirin bir yan binasının terasinda sanat Sokağı isimli bir yer var oraya da gidebilirsiniz orasi da ozellikle aksamustleri güzel oluyor.

  • mete kudur  (29.12.15 17:00:37) 
karanfil 2'de el paso var kaliteli mekan ama biraz fiyatlar yüksek.


  • fingon  (29.12.15 17:08:56) 
hemen tarif edeyim, cafelerin olduğu sokak var ya, hatta nadas ın olduğu sokakta konur otel faln var konur sokak herhalde. kızılay avm nin çaprazında içeride kalıyo.
angaradaki günlerimi hatırladım da
ay çok harikaydı:)
sırtını avm ye ver, sağ karşı caddede, güvenpark var sol karşı da penti nin olduğu tuğba kuruyemiş in olduğu cadde var, tam karşıda hangi bina vardı unuttum bak o binanın sağından ya da solundan içeri giren yollar var, solundaki yolda telefoncular kitapçılar var hatta kitapsan var, ziraat bankası var o yoldan gir ilerle, yol ayrımından birine sor ama tamam mı :(
  • indescribable  (29.12.15 17:19:24) 
orta dünya


  • aşksız prens  (29.12.15 18:43:28) 
Dedem piknik.


  • archmage mahmut  (30.12.15 00:38:00) 
kahve dunyasi ve simit kafelerden uzak durun da nereye giderseniz, gidin. kahve dunyasinda calisanlar tam o.c'ler..her 10 dakikada bir taciz ediyorlar adami yeni bir seyler icmek/yemek konusunda.


  • ubi dubium ibi libertas  (30.12.15 00:49:57) 
Starbucks Meşrutiyet ve Atatürk Bulvarı'nın kesiştiği köşedeyken favorim orasıydı, Karanfil Starbucks dip dibe masaları, çalışmak için uygunsuzluğu, önüne gelen yabancıya yanaşan cahil güvenlik görevlisi ve fal kafeye gitmek yerine starbucksta selfie çekmeye çalışan aptal gençlerle dolduğu için gözümde bitti.
Tam karşısındaki Kafes Fırın adlı kafeye gidiyorum, gündüzleri sakin oluyor, çalışmak, okumak için uygun bir yer-di artık orası da bu özelliğini yitiriyor.

Ardıç Kafe var, Konur'da Turhan Kitabevi'nin üzerinde, orası da sigara içilen bölümleri afilli içilmeyen bölüm gösterişsiz olan, kalabalık bir yer ama hafta içi gündüz fena olmuyor.

Selanik Caddesi Caribou çalışmak için -eğer boş yer bulabilirseniz- uygun bir yer, bu yüzden zaman zaman tercih ediyorum ama kahveleri kötü ve personel elinizde kahverengi mug ile içeri girmek istediğinizde onu starbucks bardağı sanıp buraya onunla giremezsiniz diye saçma sapan çıkışlar yapıyor, ağzının payını da alıyor tabi.

Konur'da Kitapça kafe var, İmge'nin üstünde. Orada da marjinal olmaya çalışan rastalı ve rockçu olduğunu göstermek, frp oynadığını ağzından salyalar akıtarak anlatmak için gürültü eden kafa xxken insanlar oluyor.

Karanfil'in Akay çıkışına yakın Aylak Madam var ama orada da durum aynı.

Özetle etrafınızda sürekli yüksek sesle konuşan ve kendini göstermeye çalışan insanların olduğu kafelerle dolu Kızılay.
İnsanlar sosyalleşsinler, buna itirazım yok ama insan gibi sosyalleşmiyor bizim insanımız.

Atatürk Bulvarı üzerinde Cafe Lab diye bir yer açıldı yeni, starbucks türevi bir yer, gündüzleri sakin oluyor, kahveleri çok kötü.

Özetle, Kızılay'da favori bir yer bulup hah işte burası benim diyebildiğim bir yer artık yok.
  • kalemdefter  (30.12.15 01:14:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.