[]

anneye hediye

selamlar. anneme bi hediye alacağım, yılbaşı+dg temalı. bütçe 200e kadar çıkabilir. annem ev hanımı, evde geçiriyor vaktinin çoğunu. 7 ay kadar da ben türkiyede olmayacağım ve bunun için çok üzülüyor. bolca kullanacağı ve kullandıkça beni hatırlayacağı bir şey istiyorum açıkçası.

ne alabilirim bu minvalde? kıyafet-parfüm seçenek dışı.


 
mikrodalga firin


  • seljax  (29.12.15 15:52:19) 
ucuz tablet al skype yaparsınız sen yurtdışındayken


  • innerbliss  (29.12.15 15:52:43) 
kahve makinesi ?


  • gozu acik sevisen yahudi  (29.12.15 15:53:41) 
bilgisayar kullanabiliyorsa kıyısından kosesinden tablet al bir adet. skype'ı da yukle, istediği zaman görüntülü arayabılecegını anlat. mutlu olsun kadın.


  • anonymice  (29.12.15 15:53:45) 
gümüş kolye seviyorsa düşünebilirsin. Sevdiği objeleri biliyorsan güzel bilmiyorsan da önemli değil birçok alternatif var..


  • sekosoft  (29.12.15 15:55:55) 
tablet/kahve makinesi evde mevcut. skype olayına da aşina. teknolojiyle haşır neşir annem.

giyim kuşam kolye falan açıkçası istemiyorum, ilk akla gelen şey o diye.

yeni başlayıp sevebileceği bir hobi düşünüyorum aslında. puzzle değil yer yok evde. ilk başlarda onu sıkmayacak, ilerleyebileceği öğrenebileceği bir şeyler hiç fena olmazdı.
  • reavelyn  (29.12.15 16:00:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.