[]

kartal köprüsü'nden tugay yoluna nasıl gidilir?

kartal köprüsü'nden(d-100 üzerinden) tugay yolu'na nasıl gidilebilir?
otobüs veya minibüs hattı var mıdır? açıkça yazar mısınız?



 
tam olarak nereye gideceksin? ona göre alternatif sunulabilir.

soğanlık'a gelirsen 17s'ye binip doğrudan tugay yolu caddesinde inebilirsin. onun dışında metro veya otobüs/minibüsle esenkent metro, gülsuyu metro (iett adı emek) duraklarında inerek yürünebilir de..

ek: km ile başlayan otobüslerle cevizli peronlara gelip yürünebilir yine..
  • nrmnm  (29.12.15 13:56:33 ~ 14:02:47) 
arkadaşım şehirlerarası otobüsle istanbul'a gidecek ve tugay yolu'ndaki bir huzurevine gitmesi gerekiyor.
bu güzergah için soruyorum açıkçası.

  • m e b  (29.12.15 14:03:17) 
tugayyolunda 2 huzurevi var benim bildiğim; melekler ve avrasya. bunlardan biriyse 17s ile çok rahat gider. km serisi otobüslerle de son durakta inip bi 10 dk falan yürür..


  • nrmnm  (29.12.15 14:18:39) 
melekler olanı. çok teşekkürler. peki kartal köprüsü'nden geçiyor mu?


  • m e b  (29.12.15 15:02:19 ~ 15:02:30) 
hayır. kartal köprüsünden km otobüslerine binebilir, 17s için soğanlık'a geçmeli. km otobüsleri daha sık gelir, inince bi 5-10 dk yürür; 17s saatine göre değişmekle birlikte biraz seyrek gelir ama 2 adım ötesinde indirir. hangisini tercih ederse..

iett'nin sitesinden otobüslerin saatine ve duraklarına falan bakabilirsiniz. 17s'in savaş sokak durağı huzurevine yakın..
  • nrmnm  (29.12.15 19:40:42 ~ 19:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.