[]

sevgili&doğumgünü

sevgilinin doğumgünü yaklaşıyor. güzel ve değişik bir şeyler yapmalı, ne yapmalı? (ulan ben bunları yapacak adam mıydım be hehe)




 
artık giderek klasikleşiyor belki ama ben eski sevgilime doğumgünü hediyesi olarak ikimizin bir resminin puzzle'ını yaptırmıştım. böyle büyük boy falan birşeydi. Genellikle çok beğeniliyor bunun gibi şeyler.


  • deckard  (27.07.07 04:15:03) 
helikopterle istanbul gezisi hadi bütçe yetmezse balonla kadıköy semaları(hala duruyorsa)
kız kulesinde güzel bir akşam yemeği hadi bütçe yetmezse sultanahmet köftecisinde 2 köfte 1 piyaz 1 de irmik helvası.
pırlanta bir yüzük hadi bütçe yetmezse ikinizin resminden yapılmış bir mouse pad ya da puzzle.
120 adet gülden oluşan bir gül fırtınasının eve/işyerine yollanması ve serenat eşliğinde üstüne gül yaprakları dökülmesi hadi bütçe yetmezse parktan koparılmış bir düzine papatya eşliğinde seni seviyorum denilmesi.
beraber alışverişe çıkıp güzel güzel kıyafetler alıp parasının ödettirilmemesi hadi bütçe yetmezse pazardan toka alınması.
daha önce hiç gidilmemiş bir yere beraber gidilmesi(paris,madrid,barselona gibi) hadi bütçe yetmedi diyelim o zaman büyükada, heybeliada en kötü ihtimal de kabataş-taksim finüküler sistemi kullanılabilir.akşam saatinde eminönü bostancı vapurunun keyfini de çok az şey verebilir bu dünyada. git git bitmiyor bir kere 50 dakika falan.
  • ozdek  (27.07.07 09:02:18) 
  • hushhush  (27.07.07 09:31:51) 
yalçınlar güzel bir şey yapıyor sihirli bardak diyorlar: bi foto götürüp bastırıyorsun güzel bir not da yazdırıyorsun ve fakat bardak sana simsiyah olarak geliyor. ne vakit ki içine sıcak bir sıvı koyduğunda foto ve yazı tabbak gibi beliriyor. +/- 30 ytl

büyükada ayayorgi'deki restoran (meze + ızgara + şarap + gidiş geliş ada vapuru + faytonla olacak) +/- 50 yemek , +/- 30 fayton, ıvır zıvır desen 100 kaada biter bu iş.

ikisi de test edildi onaylandı.
  • ezeriko  (27.07.07 11:50:39) 
Helikopter gezisi: 30 dakka 800 ytl civarı.

Orta boydan az büyülçe puzzle: 30 ytl ( 2 günde hazırlıyorlar)

Not: Elinden geliyorsa böyle kolaj tadında bir kart vs de yapabilirsin çeşitli malzemeler kullanarak. foto, sinema konser biletleri, kurutulmuş çiçekler (birlikte yaptığınız atraksiyonlara dair şeyler olabilir ya da işte sevdiği nesnelerden örnekler koyarsın ya da kendin çizersin vs.. )
  • pyro clustic flow  (27.07.07 14:47:28) 
öneriler için geç olabilir ama...
büyük mukavvalar alıyorsun. çok kalın olmasın...
işte boyutunu sen seç 1m x 1m. 70cm x 70 cm.
sonra sevgiliyle birlikte olmaya başladığınız zamandan itibaren gittiğiniz filumların, konserlerin biletlerini, çektirdiğiniz fotoğrafları, onun sevdiğin fotoğralarını, birbirinize yazdığınız notları hepsini ama hepsini kronolojik olarak mukavvaya yapıştırıyorsun ve her bir yaprağa o yıla aya güne özel bir şeyler yazıyorsun. başınızdan geçen ilginç bir şey, senin hissettiklerin vb.
daha sonra kenarlarından deldiğin bu mukavvaları kalın ipler yardımıyla ciltliyorsun. kapağını süslüyorsun, canavar gibi oluyor. paketliyorsun.
veriyorsun icabında..

onun aile efradıyla ilişki içindeysen küçüklük resimlerini de ödünç alır fotokopi çektirip kullanabilirsin.

ne yaratıcıymışım bee.. of of of..
kolaylıklar..
  • anadolu  (27.07.07 19:17:51) 
güzel bi saat al.ben gucci saat almıştım beğenmişti.


  • hepi kro  (27.07.07 23:23:27) 
çekül vakfı aracılığıyla ağaç dik. eğer bunu beğenmezse o sevgiliden ayrıl doğayı sevmeyen insanı sevemez zaten.

çekül vakfının websitesinden herşeyi ayarlayabilir görebilirsin.
  • darknum  (28.07.07 02:35:12) 
kendi gömleklerinden birinin üzerine kendi parfümlerinden birini sık ve güzelce paketle ver... giysin gece yatarken sen olmadigin zaman yanında sana sarilmis gibi olsun misss :)

ha bunu begenmedin dielim. git bi pkt madlen cikolata al.. paketi kalpli olsun kırmızı olsun daha süfer. neysem otur cikolataları ya yalniz basina ya da arkadaslarinla kemir.. ama hepsini diill. bi ısırık hoop kutuya geri bi ısırıık hoop geri. yarım yarım dişlenmiş madlenler olacak.. sonracima bir karta şunu yaz koy kutunun icine... "hepsinin tadina baktim ama hiç birisi senin kadar tatli diildi" verrr sevdicegineee :)
  • palyacopapi  (28.07.07 02:47:24) 
ark lar bu puzzle olayını net üzerinden yapan var mı yani öyle bi site vs. bilen var mı baya hoşuma gitti ama yaşadıgım yerde böyle yapan biyer yok yada ben bilmiyorum eğer böle bi site varsa yardımcı olur musunuz?


  • Avolver  (28.07.07 03:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.