[]

[İZMİR] 12:25'te in, Bornova'ya git, 18:05'teki uçağa tekrar yetiş

Yarın İzmir'e gidicem. 12:'25'te iniyor uçak Adnan Menderes'e. Oradan Bornova 4. sanayi sitesine (park outlet/devlet hastanesinin ordaki) geçmem gerekiyor. En fazla 2 saat bir işim var. Sonra 18:05'teki uçağa yetişmem gerekiyor tekrardan Adnan Menderes'teki.

Bu seyahat programı akla yatkın geliyor mu, yapılabilir mi? Eğer dönüş uçağını almazsam başka uçak yok, hepsi 280 liralarda. 22'deki otobüsü beklemem gerekiyor ki sabah otogarda olabileyim istanbul. (oradan da cerkezkoy'e gececegim ve ilk otobusun 7 de olmasi dolayisiyla tam denk getirmek icin 22'deki otobuse binmem gerekiyor).

Adnan Menderes'ten Bornova 4. sanayiye ve yine geriye donus yolu esas olay. O yol ne kadar suruyor toplu tasima ile?

Ne yapayim? Kar da yağacakmış.

edit: rotar falan olur giderken, hic vaktim kalmaz gibi yorumlar aldigimdan otobusle donmeye karar verdim. umarim kar yagisina kurban gitmem. aksam 10 a kadar alsancak, sinema falan yaparim artik.

 
izmir için konuşursak havaalanından izban oradan hilal aktarma ile ortalama1 saatte evka3 metroda olursun oradan kısa bır taksı yolculugu ıle de ıstedıgın yere ulasırsın. aynı sey donus ıcınde gecerlı ayrıca izmir de hava guzel :)


  • gaspetizm  (29.12.15 11:57:11) 
204 ile git havaalanı Bornova arasını. 16.40 arabasına yetiş. Bornova metrodan kalkıyor. Gidişte de öyle yap diyeceğim ama 12.40 arabasına yetişemezsin muhtemelen. Bornova'dan sanayi de 3 durak metroyla.


  • Lim5  (29.12.15 12:04:16) 
gaspetizm'in anlattığı rota en temizi, kazara otobüse bindim, gece olmasına rağmen dünyalar sürdü yol.

Havaalanından izban'a bin, hilal durağında in (45dk), oradan izmir metro'ya aktarma yap. Metro'da evka 3 durağında in(15dk). 4. sanayi yaklaşık 2-3km kadar mesafede, ordan da taksiye binersen metro bekleme vs dahil en geç 1.5 saate varırsın.

2'de varsan istediğin yere, 2 saat sonra 4.

1.5 saate anca döneceksin, 17:30. işini 1 saatte halletmen lazım yoksa imkanı yok.
  • kimlanbu  (29.12.15 12:36:51) 
İzban ile Hilal aktarma
Oradan Metro ile Evka-3 son durakta inersin.
67 numaralı otobüs ile "Dördüncü Sanayi" durağında inersin.

Dönüş yine aynı şekilde.

12.45'te uçaktan inip İzban'a binsen, sanayiye 1 saat içinde varman gerekir. Bu da eder 13.45-14.00

1-2 saat orada oyalansan. 16'da Evka-3'ten metroya binsen. 17.00'de havaalanında olursun.
  • teknikekip  (29.12.15 12:46:15) 
havaalanından sanayiye giderken de, sanayiden havaalanına dönerken de hilal'de aktardığın sürece, ve ucu ucuna izban falan kaçırmazsan, sorun olacağını düşünmüyorum. halkapınar'da aktarırsan araya alsancak, yani en iyi ihtimalle 10 dakika giriyor.

garip bir detay olarak görünebilir ama dönüşün iş çıkış saatlerine denk geleceği için metronun kalabalık olma ihtimali var, o yüzden metroya bindiğinde doğru kapı tarafında olduğundan emin ol. hilal'de ineceksen, metronun gidiş yönüne doğru baktığında sağ tarafta olman gerekiyor. sefer sıklığını artırdıkları için setlerin uzunluğunu azalttılar, özellikle saat akşam 5 civarı ineceğin durağı kaçırtacak derecede bir kalabalık oluyor.
  • introducial  (29.12.15 15:42:20) 
N'yaptın?


  • teknikekip  (31.12.15 11:42:54) 
ucak ile gittim, hava baya serin ama gunluk guneslikti izmirde. istanbulda ise yeni basliyordu kar. 1 saatte gittim hemen. aksama dogru izmir de felaket sogudu.

donuste otobus ile geldim. normal sartlarda zkseniz bir daha otobus kullanmam. 1 saatcik yol 9 saat suruyor. ustune bir de tekli koltukta oturmama ragmen (anadolu turizm) koltuklarin icine sicmislar. tekli koltuk arasi ciftli koltuklardan daha dardi. neyse aksam 2230 da bindim, sabah 8 de indim, feribot sonrasi daricada 30 dk beklemek zorunda kaldik, cikamadi baya araba yokusu. iyi ki otobus bileti almisim cunku butun ucak seferleri iptal olmus. dogru bir tercih yapmisim kazara.

izmir ici ulasim hic sikintili degildi. her sey acik zaten, gitmeden evvel de eshot numaralarina bakmistim. insanlar da yardimci oluyor zaten. adnan menderes'ten izban'la bornova yaptim, biseyler yiyip, evka3'e gectim, ordan otobusle 4.sanayi. donuste de otobusle evka3 metro ve bornova yaptim. forum bornovaya gidip 2 seans sinema izledim, sonra taksiyle otogara gectim ve izmir bitti. disarida gezmelik hava yoktu, felaket soguktu hava. bu arada isim de hemen bitti, normalde ucaga yetisebilirdim.

ozet: hava guzelse otobus asla cekilmez. ucakla super, 1 saatte gidiliyor. ama kar yagisi nedeniyle istanbul seferlerinin tamami iptal oldugundan otobus secmekle sansa iyi bir tercih yapmisim.
  • no christ requires  (31.12.15 20:32:23 ~ 20:34:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.