[]

Pr denilen şeyden lazım nasıl yapacağız?

Şimdi olay şu gençler. Arkadaşım pdr mezunu yüksek lisans vs bitirmiş donanımlı bi vatandaş. Bu arkadaşım şu anda kamuda çalışıyor ama derdi özellikle çocuk gelişimi üzerine psikolojik vs. danışmanlık yapmak. Ancak insanların onu tanıması lazım ki mevcut işini bırakıp o alana yönelsin. Bi facebook grubu kurdu paylaşım vs yapıyor bilgilendirici 500 civarı takipçiyle devam ediyor.

Sorumuz şu; daha fazla insana yayılması için, özellikle hedef kitleye ulaşması için neler yapılabilir? Aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz. Profesyonel bir pr firmasıyla mı çalışsın, twitter mı, herhangi bir forum mu. Slogan önerisi bile olabilir. Var mıdır pr cı arkadaşlar biraz fikir alalım.

Size güveniyorum hadi bakalım yaratıcı şeyler çıkar buradan

 
bence kendi ismini vs kullansın.. kendini ön plana çıkarsın.. Pr değilde kalite değerleri üzerinden gitsin.. güzel bir website-blog kendi isimleri ile..


  • dedim dedim de kime dedim  (29.12.15 11:26:15) 
en etkili yöntem yaptığı işten sonuç aldığını gören insanların beyanları. benzer bir iş yapıyorum ve benim gördüğüm kadarıyla çocuk fayda görmeye başladıkça aile bu durumu benzer çocukların aileleriyle buluştuğu platformlarda paylaşıyor ve gittikçe adı duyulmaya başlıyor kişinin. yani işinde gerçekten de çok iyiyse pr a gerek kalmıyor :) ilk başlarda işini bırakmadan özelde birkaç çocuk takip etmeye başlarsa, iyi sonuç aldıkça sayı otomatik olarak artacaktır. bir süre sonra zaten devlette kazandığı kadar kazanmaya başlar, o zaman işini bırakmak daha mantıklı olacaktır.

edit: bir de şöyle bi site var www.tavsiyeediyorum.com burdan da bana ulaşanlar olmuştu
  • avonkatalogu  (29.12.15 11:30:11 ~ 11:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.