[]

toefl tarihleri

cahiliğimi affedin; toelf'ın tarihlerini nasıl öğrenebilirim? sanırım en son 4/5 aralık'ta olmuş. Bir sonraki ve daha sonrakiler ne zaman? ne sıklıkta oluyor bu sınav? bakmayı denedim ama hesap açmamı istedi.

bir de ortalama bir ingilizceye sahip, lise ve üni hazırlık okumuş, günlük hayatında da biraz ingilizce ile haşır neşir biri ilk denemesinde kaç alır sizce?


 
bulduum :) www.ets.org


  • nıç  (29.12.15 00:24:22) 
yine de ikinci soruma cevap verebilirsiniz?


  • nıç  (29.12.15 00:32:36) 
sinav sistemine asinalik yoksa hak ettigi degerin cok altinda alabilir. ama bunu ihmal edersek tahminim bir 60-70 civari alir. tabii bu malum organdan sallama oluyor.


  • bohr atom modeli  (29.12.15 00:46:32 ~ 00:47:03) 
hele hele 1 ay içerisinde ielts 6.5 almam ya da toelf'dan 88 almam hiç mümkün değil, değil mi?


  • nıç  (29.12.15 00:49:26) 
Kursların denemeleri oluyor bir gir onlara 7 alırsan denemede sınavda 6buçuk alırsın büyük ihtimalle.


  • nickimin hakkini veremedim  (29.12.15 01:32:32) 
toefl'in kendi sitesinde ornek sorular var her section icin. onlara bir bakin isterseniz.


  • mushtopus  (29.12.15 02:55:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.