Giriş
(16)

Kaç adet piyango bileti aldınız?

nadalforever86
ben 14 adet satın aldım hepsi de çeyrek.bir dostum yaklaşık 60 tane aldı.zengin bir müşterim 400 küsür tane satın aldığını söyledi.siz kaç tane aldınız ya da alacak mısınız?geçen sene 8 tane almıştım amortiler sayesinde verdiğim parayı kar etmeden geri almıştım.
ben 14 adet satın aldım hepsi de çeyrek.bir dostum yaklaşık 60 tane aldı.zengin bir müşterim 400 küsür tane satın aldığını söyledi.siz kaç tane aldınız ya da alacak mısınız?

geçen sene 8 tane almıştım amortiler sayesinde verdiğim parayı kar etmeden geri almıştım.
0
nadalforever86
(28.12.15)
sıfır
0
neferkitty
(28.12.15)
almadım almıcam. gider o paraya kendime yemek ısmarlar daha mutlu olurum. sayısalda ömrümde 3 tutturamamış adamım. amorti bile zaten çıkmıyo :p
0
rayde
(28.12.15)
2 ben 2 annem. anneme çıkarsa çoğu benim, bana çıkarsa hepsi benim... ama çıkmayacak ki işte :( alışkanlık oldu diye alıyorum işte. yıllık aptallık vergisi ödemesi.
0
ucan spagetticanavari
(28.12.15)
0
0
sutlu nescafe
(28.12.15)
bir insan neden 400 bilet alır amk?

o 400 bileti tek tek kontrol edecek kadar işsiz değildir heralde zengin olduğuna göre. bi elemana verse kontrol etsin diye adamın para çıkan bileti götürüp patrona vereceğini pek sanmıyorum.. bu ne lan?

soruya cevap: biri beleş olmak üzere iki çeyreğim var.
0
loser blueser
(28.12.15)
geçen sene bir çeyrek almıştım, amorti çıkmıştı. onu bu sene verdim yeni bir çeyrek aldım :)
0
[silinmiş]
(28.12.15)
1 çeyrek sadece.
0
toua tokuchi
(28.12.15)
1 çeyrek, ailecek ortak.
0
Lim5
(28.12.15)
6 adet aldım.
0
merena
(28.12.15)
2 çeyrek aldım çıkarsa bi taneye de çıkar biz yeni yıl geleneği diye aldık çift amorti çıksa bile tatmin oluruz gibi swh
0
maschinengewehr
(29.12.15)
2 çeyrek
0
elektr10
(29.12.15)
İki kişi bir çeyrek
0
kibrit
(29.12.15)
bir tane almakla 1000 tane almak açısından, olasılık açısından büyük bir fark yok.

Kaç tane aldım: sıfır.
0
yeldas
(29.12.15)
3 çeyrek

(bkz: peron 9 ³/4 )
0
nawar
(29.12.15)
@loser blueser dediğini bende düşündüm kardeşim,ben bakarken sıkılırım valla.ama senelerdir 10-15 adet alırım her Zaman'da verdiğim parayı aldım.14 adet aldım 3 tane Konya'dan 2 tane İstanbul'dan gibi her biri farklı şehirden.bu yıl 20 ye tamamlayacağım.10-15 bin çıksa razıyım :)
0
🌸nadalforever86
(29.12.15)
2 tane.
biri eşimin diğeri benim son rakamına göre her sene en alırız o rakamları.
0
mantarliborek
(29.12.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.