[]

[İZMİR] İzmir'e İstanbul'dan hangi otobus firması ile gideyim?

Gidilecek yer Bornova 4. Sanayi sitesi. bir makine yaptiriyorum ve yukleme oncesi gidip kontrol edip ok vermem gerek. nasil gideyim, nasil gidilir?

1) ucakla git

ucak biletlerine baktim 170 lira civari. verilmez degil, verilir ama cok da veresim de yok. bir de havalimanından sehir merkezine gidis falan var. hic bir fikrim yok. donuse saklayayim diyorum ucak hakkimi.

2) otobusle git

otobusle gece yolculuklarini severim. hele bir de rahat hatsa, internet, sarj vs varsa on numara bes yildiz olur. gidisi boyle yapip, donuste ucakla doneyim diyorum.

carsamba ogleden sonra bornova sanayide olmam gerek.

sorular:

1) otobusle kac saat suruyor esenler otogardan basmane?
2) hangi otobus firmasi iyidir? (rahat hatli olmali mutlaka)
3) mumkunse ogleye dogru izmirde olmak icin saat kacta binmek gerekir?
4) basmaneden bornova sanayiye nasil gideyim? izmir taksicileri nasil? adam sker mi? kac para tutar?
5) donuste bornova sanayiden adnan menderese nasil gidebilirim? havas var mi? nereden kalkar en yakin?
6) eklemek istedikleriniz..

tenks yu

edit: beyler basmaneyi unutun. 5 sene evvel bi izmire gitmistim, o zaman basmanede indiriliyorduk diye hatirliyorum. izmirle alakam yok baska. siz kendi bildiginizi soyleyin bana.

edit 2: ucak bileti aldim, giderken onur air ile gidiyorum, donus kismet artik, bakicaz isim ne zaman biterse.

 
1) 9 saat
2)Nilüfer
3)9 saat evvel bin
4)Nilüferin Bornovada durağı var.Basmane nereden çıktı ? Basmaneden Bornovaya metro var
5)Bornova merkezden Havalimanına otobandan giden direk hat var.205 idi sanırım numarası

Bence uçak ile git.Otobüs kaç para ki?
  • turkuaz  (28.12.15 19:23:23) 
4) taksici mal sahibi değilde şoför ise kolay kolay dolandırmaz. çünkü şoföre sadece açılış ücreti kaldığı için indi bindi önemli. mal sahibi ise Adıyaman üzerinden bile götürebilir seni. Neyse otogardan Bornova'ya doğrudan giden otobüs ve dolmuşlar var ama eğer ben bilmem ya da uğraşmam diyorsan taksiyle de gidebilirsin. bunu içinde otogarda yola çık karşıya geçmeden bir taksiye bin ve otobandan (yola çıkıp otogarı arkana verdiğin zaman sağ tarafta kalıyor) nilüferin oraya, oradan da sanayiye gitmek istediğini söyle. en kısa bu şekilde gidersin. Aşağı yukarı +20 lira civarı tutar.

not: nilüfer ile gidersen zaten bu kadar aksiyona gerek kalmıyor. indiğin yerden dolmuşa ya da taksiye binersin. dolmuş geçiyor nilüferin önünden, sanayinin içine gidiyor. oradanda evka-3. arkanı nilüfere verdiğin zaman sanayi sağ tarafta kalıyor.

5) dolmuşla evka-3 metroya gidip metrodan izban aktarmasıyla havaalanına gidebilirsin.
  • bilemiyorum altan  (28.12.15 19:55:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.